Cenzúrázzák a gördeszkával hentelő cicát

Cenzúrázzák a gördeszkával hentelő cicát

Annyira durva jelenetek vannak ebben a cicás játékban, hogy kénytelenek voltak cenzúrázni még megjelenés előtt.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb indie sikereként lehet elkönyvelni a STRAYT, amiben egy macska irányításával kellett felfedezni az emberiség romjaira épült új világot. A különleges atmoszféra lenyűgözte a gamereket, számos díjjal jutalmazták a BlueTwelve Studios munkáját. A folytatásról egyelőre nem lehet semmit olvasni, azonban nem kell aggódni amiatt, hogy cicás videójáték nélkül maradnátok. Augusztus 29-én jelenik meg a Gori: Cuddly Carnage, amiben egy cica gördeszkájával kell átvágni a gonosz unikornisok torkát.

Ezeket olvastad már?

Bizony, tényleg arról van szó, hogy a lehető leggusztustalanabb módokon végezd ki kiskedvenceddel az ellenséges erőket. Egy agyatlan, de mégis szórakoztató hentelésnek néz ki az egész projekt, ami a PlayStation-konzolok tulajdonosait csigázhatja fel igazán. Két erőszakos cselekedet között platformelemekkel tarkított akadálypályákon kell "átkarmolnod" magadat, így elég összetett játékmenetre számíthatsz. A vér mennyiségével tényleg nem spóroltak a készítők, így nem véletlen, hogy máris itt az első hír arról, hogy egy ország cenzúrázott változatot követel. Japánban az eredeti verziós Gorit nem lehet majd piacra dobni, oda külön készítenek majd egy "gyerekbarát" kiadást. Vér helyett lila szaft fröcsög majd, valamint a humanoidokat ábrázoló holttestek számából is visszavesznek.

Egyelőre csak a PS5-ös és PS4-es bejelentés történt meg, de benne van a catnipben, hogy a jövőben ellátogathat majd az őrült móka akár PC-kre is.

Kövess Minket!



Gamer szótár