LoL: Saját magával játszott Faker, sőt még brokkolivá is változott

LoL: Saját magával játszott Faker, sőt még brokkolivá is változott

Az első igazi League of Legends-legenda lubickol a rivaldafényben.

El kell fogadni a tényt, Magyarországon csak kevesen engedhetik meg maguknak, hogy megvásárolják az Immortalized Legend Signature Ahri skinjét Fakernek. A 150 000 forintba kerülő hőskinézet a valaha volt legdrágább, legkülönlegesebb, sokak szerint legszebb és leglátványosabb kozmetikai tartalom, ami valaha megérkezett a LoL-ba. A játékosok pénztárcájának lecsapolása ellen szól, hogy a Hall of Legends első beiktatott tagja, a négyszeres világbajnok vált híressé arról, hogy csak kivételes helyzetekben dönt úgy, hogy nem egy alap kinézettel játszik. A csábításnak azonban ő sem tudott ellenállni, elérkezett a pillanat, amire annyian vártak.

Ezeket olvastad már?

Faker saját magával játszott

Nem éles mérkőzésen, nem is streamen, hanem egy levezető Aréna-meccsben pickelte ki a G.O.A.T. a tiszteletére készített skint. Hiába azonban a különleges pillanat, végül nem hozott szerencsét Fakernek az 500 dolláros gúnya. 1-9-9-es statsztikával zárta a mérkőzést a T1 midese, igaz, legalább a top 4-be bekerült.

Faker és a brokkoli

A veterán LoL-osok bizonyára élénken emlékeznek még arra a bizonyos 2015-ös világbajnoki döntőre, amit az SKTelecom T1 behúzott a Koo Tigers ellen. A győzelmi extázisban előkerült egy sokak által utált zöldség, amire nemes egyszerűséggel ráharapott egy kétszeres világbajnok, de még mindig csak 19 éves srác. Ez a pillanat azóta is megkerülhetetlen, nem véletlen ünnepelte meg a Riot Games egy különleges emote-tal, amit bárki megszerezhet, aki megvásárolja a Hall of Legends Passt.

A legenda a napokban úgy döntött, hogy a nézőinek még nagyobb örömet okoz. Előkerült a jelmez, amibe kérdés nélkül belebújt Faker, így egy valódi brokkolivá változott néhány perc erejéig.

Kövess Minket!



Gamer szótár