Ezekkel az újdonságokkal vár a Disney+ júliusban

Ezekkel az újdonságokkal vár a Disney+ júliusban

Hát nem fogunk unatkozni a júliusi kánikulában sem.

Töltsd a nyarat a Disney+-szal és tedd még kellemesebbé ezeket a forró hónapokat az Utódokkal (Descendants), Bluey-val vagy a kritikusok által is elismert sorozat, az FX Mackó (FX’s The Bear), vagyis Carmy lenyűgöző séf életével! A jó híreink sora nem ért még véget, hiszen a Will Trent (Will Trent) második évada szintén júliusban érkezik. Ne hagyd ki ebben a hónapban a Star Wars: Az akolitus (Star Wars: The Acolyte) és a The Kardashians (The Kardashians) utolsó részeit sem!

Utódok: Vörös felemelkedése (július 12.)

Miután a Szívkirálynő vakmerő akciót szít Auradonban, lázadó lánya, Vörös és Hamupipőke perfekcionista lánya, Chloe egyesítik erőiket, és visszautaznak az időben, hogy megpróbálják megfordítani azt a traumatikus eseményt, amely Vörös anyját a gonosz útjára sodorta.

Bluey miniepizódok (július 3.)

Az egy és háromperces  Bluey miniepizódok (Bluey Minisodes) gyűjteményét a Bluey (Bluey) alkotója, Joe Brumm írta és a Ludo Studio rendezte. Ezek a játékos interakciókra épülő rövid részek Bluey és Bingo vicces és kedves pillanatait mutatják be, miközben feltárják a kölyök kutya világát. A Burkutya (Burger Dog) nevű első epizódban Bluey és Bingo egy bosszantó zenére táncolnak, majd egyszer csak megjelenik Bandit, hogy megállítsa őket.

A mackó 3. évad (július 17.)

A kritikusok által elismert, Emmy-díjas FX A mackó (FX’s The Bear) című sorozat harmadik évadában nyomon követheted Carmy és társai történetét, ahogyan a fine dining étteremmé alakított marhahúsos szendvicsezőjük felvirágoztatásán dolgoznak. Carmy minden korábbinál keményebben hajtja magát és a maximumot várja el a csapatától is – ők pedig mindent megtesznek, hogy megfeleljenek ezeknek az elvárásoknak. A gasztronómia csúcsára való törekvés új távlatokat nyit meg előttük és a társaság összetartásán is segít. A séfek megtanulják ugyan, hogy minden másodperc számít, de ebben az évadban az is kiderül, hogy megvan-e bennük az, ami az előrelépéshez szükséges.

Will Trent 2. évad (július 24.)

A Karin Slaughter New York Times-bestsellere alapján készült sorozat Will Trent különleges ügynökről szól, a Georgiai Nyomozóiroda (GBI) munkatársáról, akit születésekor elhagytak, és kemény gyerekkor várt rá Atlanta túlterhelt nevelőszülői intézményrendszerében. Will az egyedi nézőpontját használva keresi az igazságot, miközben neki a legmagasabb a bűnügyfelderítési rátája a Nyomozóirodánál.

Kihagyhatatlan évadzárók

  • Star Wars: The Acolyte
  • The Kardashians 5. évad
  • 9-1-1 7. évad
  • LA Clippers: A legnehezebb szezon

Kövess Minket!



Gamer szótár