Új előzetest kapott a Deadpool & Wolverine, de mintha a Marvel már megint trükközne a vágással

Új előzetest kapott a Deadpool & Wolverine, de mintha a Marvel már megint trükközne a vágással

Szerinted mit rejtegethet a Marvel és miért?

A nyár talán legjobban várt filmje a Deadpool & Wolverine (magyarul Deadpool és Rozsomák), amiben harmadjára ölti magára Deadpool ruháját Ryan Reynolds, miközben visszatér Hugh Jackman, mint Wolverine, a hősöket pedig végre bevezetik az MCU világába. Nem kell megijedni, attól mert ebben a filmben már jócskán benne lesz a Disney keze, még nem fogják lebutítani. A Deadpool & Wolverine ugyanúgy morbid, vicces, kegyetlen és brutális lesz, ahogy az első két rész is. Eddig nem is nagyon panaszkodhatunk, a kiszivárgott infók és képek, valamint az előzetes is hozza a szintet, de még mennyire!

A napokban pedig egy rövidke új trailer látott napvilágot, aminek egy részét már láttuk az elsőben, egy része viszont új. Az 1 perces előzetes második felében Rozsomák éppen azzal a Kardfoggal készül összecsapni, akit a 2000-ben debütált X-Men: A kívülállók filmben láthattunk, Tyler Mane megformálásában.

Az előzetes érdekessége, hogy mintha ebben is játszana a rajongókkal a Marvel. Nem elvetemült dolog, hogy a filmek előzetesei direkt úgy vannak vágva, hogy az az előzetes elvárásainak feleljen meg, még akkor is, ha a filmben aztán másképp látjuk az adott jeleneteket. Valami ilyesmiről lehet szó itt is.

Két dologra figyeljetek. Az egyik, hogy 0:34-től, amikor Deadpool elkezd beszélni, mintha több különböző hangszínt hallanánk. Az első néhány percben úgymond a szokásos hangját halljuk, utána viszont, amikor arról beszél, hogy „Az emberek évtizedeket vártak erre a harcra", mintha másképp szólna. Mintha utólag vették volna fel és Reynoldson nem lett volna maszk.

A másik, hogy hasonlítsátok össze Rozsomák vállát 0:26-nál, majd utána 0:34 és 0:43 között. Mi a különbség? Nem vetted észre? Segítünk! 0:26-nál nincs ott Rozsomák vállában az a kés, amit aztán Deadpool 0:40 körül kihúz belőle. 

Ezeket olvastad már?

Valami tehát nem kerekkel ezekkel a jelentekkel. Valamit trükközik a Marvel, valamit úgy vágtak meg, hogy az titok maradhasson előttünk, a rajongók előtt. De mi lehet az? Erre alighanem még várnunk egy kicsit, de szerencsére már nem sokat.

A Deadpool & Wolverine július 24-én kerül a mozikba!

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN