Váratlan meglepetésvendég szerepel majd a Stranger Things 5-ben

Váratlan meglepetésvendég szerepel majd a Stranger Things 5-ben

A Stranger Things 5. évada valamikor 2025-ben érkezik majd Netflixre.

Szintre napra pontosan 2 éve már annak, hogy a megjelent a Stranger Things 4. évadának befejező része, ami persze koránt sem zárta le a sztorit, sőt! Rengeteg kérdést nyitva hagyott és több újat teremtett, amit a készítők mind az ötödik, egyben utolsó évadban készülnek megválaszolni. Egyszer ugyanis minden jónak vége szakad, bármennyire is imádjuk a Stranger Things eddigi minden egyes pillanatát, az ötödik évaddal ez a széria is lezárul.

Pontos megjelenési dátumot egyelőre nem kapott az évad, ám az már biztos, hogy idén nem számíthatunk rá, 2025-ig kell várnunk az ötödik szezonra, aminek javában tart a forgatása. Egy online közzétett kép tanulsága szerint pedig nem csak a már ismert és megkedvelt színészek tűnnek majd fel az epizódokban, de bizony meglepetésszereplők is. "Weird Al" Yankovic - amerikai színész, humorista és zenész - a széria két sztárjával, Finn Wolfharddal és Gaten Matarazzóval posztolt közös képet, amihez csak ennyit írt:

„A tegnapi nap elég furcsa volt, de a még furább dolgok (itt nyilván utalva a sorozat angol címére - a szerk.) majd holnap jönnek."

Innen már nem nehéz összerakni a kirakóst. Weird Al cameoszerepben tűnik majd fel az ötödik évadban! Csak aztán reméljük tényleg látjuk majd őt a képernyőn és jelenete vagy jelenetei nem kötnek ki a vágóasztalon.

Kövess Minket!



Gamer szótár