XGS24: Új, gyilkos lények törnek ránk a Gears of War E-Day előzménytörténetében

XGS24: Új, gyilkos lények törnek ránk a Gears of War E-Day előzménytörténetében

A hónapok óta tartó pletykák után hivatalosan is lelepleződött az új Gears of War az idei Xbox Summer Games Showcase-en.

Sajnos a játék bejelentése nem volt más, mint egy animációs trailer, de legalább kiderült, hogy az E-Day alcímet kapta végül.

A játék hivatalos leírásából pedig további információk is napvilágot láttak:

„Tapasztald meg a Emergence Day brutális borzalmait Marcus Fenix szemén keresztül a játék egyik legelismertebb sagájának eredettörténetében. 14 évvel a Gears of War előtt a háborús hősök, Marcus Fenix és Dom Santiago hazatérnek, hogy szembenézzenek egy új rémálommal: a Locust Hordával. Ezek a földalatti szörnyek, groteszkek és könyörtelenek, alulról törnek rá az áldozatukra, és magát az emberiséget ostromolják.”

A Gears of War: E-Day-t az elejétől kezdve az Unreal Engine 5 segítségével készítették el, ezért a látványvilága alighanem elképesztő lesz, de ez már az előzetesből is leszűrhető, hogy nem végeztek félmunkát a srácok.

A Microsoft szerint a Gears of War sorozat 2014 januárjáig több, mint 22 millió példányban kelt el, és 1 milliárd dollárnál is nagyobb bevételt termelt. Íme a legújabb felvonása:

Kövess Minket!



Gamer szótár