MrBeast megépített 100 házat, majd mindet elajándékozta

MrBeast megépített 100 házat, majd mindet elajándékozta

Rendkívül megható, és követendő példaként szolgáló videóval állt elő a youtuber.

Az alig 26 éves Jimmy Donaldson – ismertebb nevén MrBeast –, mostanra már minden kétséget kizárólag a YouTube királya, és ez egy ideig még biztosan így is marad, hiszen már 30 millió feliratkozóval vezet a második helyezett T-Series – indiai lemezkiadó –előtt, akikkel nemrég még egálban volt. MrBeast lassan elsőként lépi át a 300 millió feliratkozót, de ez borítékolható volt, hiszen elképesztő mennyiségű energiát és pénzt fektet a videóiba már a kezdetek óta, így nem meglepő ez az exponenciális növekedés. A legtöbben valószínűleg az olyan tartalmairól ismerik, mint a Squad Game valós változata, vagy a különleges és hatalmas nyereményalapért folyó versenyei, de köztudott, hogy elképesztően sokat is adakozik, amit gyakran a videóiban is bemutat. Ezúttal pedig minden eddigi vállalását felülmúlta.

Donaldson annak ellenére, hogy a leggazdagabb emberek közé tartozik, nem él fényűző életet, inkább minden idejét a munkájának szenteli, és annak, hogy példájával pozitív hatást gyakoroljon a társadalomra. A múltban megesett, hogy 1000 embernek fizette a szemműtétét, vagy éppen 10 000 dollárt adományozott egy hajléktalannak, most viszont mindezeket felülmúlva 100 rászoruló család számára épített házat. Az erről készült felvételeket legújabb videójában tette közzé, ami rendkívül meghatóra sikerült.

MrBeast a világ számos pontján – Jamaica, Mexikó, Argentína és még sorolhatnám – teremtett otthont olyanoknak, akiknek valamilyen okból kifolyólag eddig ez nem adatott meg. Ezt helyi vállalatokkal együttműködve valósította meg, és elmondása szerint a projekt dollármilliókat emésztett fel. A videó végén köszönetet mondott a segítőknek, a munkatársainak és a nézőknek is, ugyanis „enélkül nem építhettek volna meg 100 házat".

A megfelelő embert tettük híressé" – írja egy hozzászóló, akinek rengetegen adtak igazat.

A legnagyobb youtuber reméli, hogy továbbra is ilyen ütemben fog növekedni a csatornája, és egyszer képes lesz 1000 házat építeni rászoruló családok számára, valamint, hogy ezen felvételek láttán mások is kedvet kapnak majd a jótékonykodásra.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár