Előzetesen az Indiai John Wick reboot, amely az egyik legdurvább akciófilm lesz

Előzetesen az Indiai John Wick reboot, amely az egyik legdurvább akciófilm lesz

Egy biztos, akcióban és vérben biztosan nem lesz hiány.

A Lionsgate és a John Wick franchise-t gyártó 87Eleven Entertainment összedugta a fejét és arra jutott, hogy érdemes lenne elkészíteni a Keanu Reeves főszereplésével készült alkotás brit változatát is. Nem is tétlenkedtek sokáig, összerakták a forgatókönyvet, majd leforgatták a nemes egyszerűséggel csak Kill névre keresztelt akciófilmet. A projekt producerei között megtalálhatjuk a John Wick filmekért felelős Chad Stahelskit is.

Csak hogy legyen még egy csavar a dologban, ez a film nem egy önálló alkotás, hiszen az indiai John Wickre hajazó Killnek a remakeje, melyet július 4-én küldenek a mozikba. A főszerepben az újonc Lakshya, Raghav Juyal és Tanya Maniktala lesz látható, és először a tavalyi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon vetítették le, ahol meglepő módon kisebb sikert aratott a mű.

A sztori szerint Tulika (Maniktala) és Amrit (Lakshya) titkos kapcsolata veszélybe kerül, miután Tulika családja felszáll a Rajdhani Expressz fedélzetére, amely Új-Delhibe tart a házasságkötés miatt. A kommandós Amrit és barátja, Viresh azonban korántsem hagyja, hogy a sors közbeszóljon. Mentőakcióba kezdenek, amely egy igen véres kalanddá válik. A filmet Nikhil Nagesh Bhat írta és rendezte.

„A Kill az egyik legpörgősebb, legvadabb és legkreatívabb akciófilm, amit mostanában láttam.” – mondta Stahelski.

Ezeket olvastad már?

Természetesen az első kedvcsináló is napvilágot látott a produkcióból, így már jobban képbe kerülhet mindenki, hogy miről is szól ez a történet:

Kövess Minket!



Gamer szótár