A John Wick egy újabb király karaktere kap saját filmet

A John Wick egy újabb király karaktere kap saját filmet

A John Wick világa még tovább bővül.

Egyrészt már tervben van a John Wick ötödik része is, de úgy tűnik egy egész univerzumot fel akarnak építeni a karakter köré, hiszen előbb a Continental Hotel kapott egy spinoffot, és hamarosan az Ana de Armas főszereplésével fémjelzett Ballerina is napvilágot lát. Ez pedig még nem minden, mivel kiderült, hogy Donnie Yen vak bérgyilkosa, Caine, akit a tavalyi John Wick: 4. felvonásban (John Wick: Chapter 4) ismerhetett meg a közönség, egy saját filmben akciózhat tovább.

Ezeket olvastad már?

További részleteket egyelőre nem osztottak meg a projektről, de a karakter sztorija ott folytatódik majd, ahol a negyedik részben abba maradt. A forgatókönyvet Robert Askins írja, aki korábban dolgozott a Netflixes The Umbrella Academy-n, az AMC-s The Son sorozaton, és 2015-ben Tony-jelölést kapott a Hand to God című darabjáért. A Lionsgate jövőre kezdi meg a jelenleg még név nélküli film forgatását Hongkongban.

„A John Wick: Chapter 4-en dolgozni rendkívüli élmény volt. Ezek a filmek azért hatolnak ilyen mélyre, mert hozzám hasonlóan Chad, Basil és Erica is arra törekszik, hogy olyan akciókat, harcokat és kaszkadőrmutatványokat hozzon létre, amelyek nemcsak izgalmasak, ötletesek és művésziek, hanem a karaktert, a történetet és az érzelmeket is kifejezik. Caine egy hihetetlen fickó, kísérteties múlttal, és izgatottan várom, hogy visszatérjek a szerepbe.” – nyilatkozta Donnie Yen.

A nyugdíjas Caine-t a Keanu Reeves által alakított bérgyilkos régi barátjaként mutatták be a John Wick 4-ben, de a cimborák egymás ellen fordulnak, amikor Caine-t felkérik, hogy végezzen Johnnal. Caine elvállalja a megbízást, hogy megvédje a lányát, és ezáltal megszabadulhat a kötelezettségeitől is. A stáblista utáni jelenetben Caine visszatér Párizsba, hogy újra találkozzon a lányával, de belefut Akirába (Rina Sawayama), a John Wick 4 másik gyilkosába. Korábban kénytelen volt megölni Akira apját, Kojit (Hiroyuki Sanada), aki szintén Caine és John egyik ismerőse volt, ezzel előkészítve egy minden bizonnyal feszült találkozást kettejük között.

Kövess Minket!



Gamer szótár