Ha meglátod, azonnal rákattansz a John Wick animéra

Ha meglátod, azonnal rákattansz a John Wick animéra

Elképesztően jól festenek ezek a képek, de azt már jobban várjuk, hogy megkapjuk az első előzetest a rendes produkcióból.

Chad Stahelski, a John Wick-filmek rendezője korábban alaposan felborzolta a rajongók kedélyeit – akkor még a szó legjobb értelmében –, miután bejelentette 2023-ban, hogy nekiláttak egy hivatalos John Wick animének. Ennek a műfajnak a népszerűsége az elmúlt években hihetetlenül megugrott, így már Japánon kívül is egyre több országban foglalkoznak vele. A képregényektől kezdve a tévé- és élőszereplős sorozatokon, filmeken és videójátékokon át sokféle alapanyagból készül anime, és ez alól úgy tűnik a John Wick sem kivétel.

Ezeket olvastad már?

Bár a John Wick anime izgalmas híre megerősítést nyert, konkrét részleteket egyelőre nem közöltek róla. Az sem derült még mindig ki, hogy melyik stúdió égisze alá került a projekt, de persze ez is beindította a rajongók fantáziáját.

Egy mind felett

A legtöbben úgy gondolják, hogy csakis a Studio Ghiblinek lenne szabad odaadni az adaptációt.

Chad Stahelski eközben így nyilatkozott a témában a The Discourse Podcastnek még novemberben:

„Nagyon várjuk már és nagyon izgatottak vagyunk a készülő anime miatt, mivel én kifejezetten szeretem a japán animéket. Szóval ahhoz, hogy megalkossuk a legklasszabb történetet és kiterjesszük a világot, amit egyébként egy animéban jobban meg lehet valósítani, mindent meg kell kapnunk hozzá, érted, mire gondolok?”

Sok jól ismert anime stúdió van, akik egyébként valószínűleg jó munkát tudnának végezni a John Wickkel: Studio MAPPA, Toei Animation, Ufotable. Ettől függetlenül még mindig nem tudni ki kapja a melót, szóval addig marad az AI és az általa Ghibli stílusban létrehozott John Wick galéria.

Kattints a képre a továbbiak megtekintéséhez:

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár