Snoop Dog felel Ray Liotta utolsó filmjéért, amit végül moziban is bemutatnak

Snoop Dog felel Ray Liotta utolsó filmjéért, amit végül moziban is bemutatnak

Egy nagyszerű akcióthrillerrel vehetünk végső búcsút a kiváló színésztől.

Sajnálatos módon 2022-ben örökre lehunyta szemét Ray Liotta, Hollywood egyik legjobb színésze, akit sosem sztároltak úgy igazán, pedig a legtöbb esetben fantasztikus alakításokat nyújtott. Utolsó filmje azonban csak most kerül majd mozikba, a Lionsgate égisze alatt elkészült alkotás Snoop Dogg produkciós cégén keresztül öltött formát, és így a zenész volt a projekt egyik executve producere is.

Az 1992 címen futó filmet augusztus 30-ától vetítik majd a mozikban, bár egyelőre az nem derült ki a bejelentésből, hogy az Egyesült Államokon kívül is bemutatják-e. A történetben Tyrese Gibson (a Halálos iram franchise-ból ismert színész) játssza az egyik főszereplőt, de osztozik a képernyőn Scott Eastwooddal és a néhai Ray Liottával is. mellett fog szerepelni, egyik utolsó filmszerepében.

Amint az alábbi trailerben látható Mercer (Tyrese Gibson) épp a Rodney King-ítélet miatt fellázadt Los Angelesben próbálja meg újrakezdeni az életét és rendbe hozni a dolgokat a fiával (Christopher Ammanuel). Eközben hamarosan összetalálkozik egy apával és fiával (Liotta és Eastwood), akik katalizátorokat akarnak ellopni abból a gyárból, ahol Mercer dolgozik.

Vromen (A jégember) rendezte a filmet a Sascha Pennel közösen írt forgatókönyvből. Az 1992-nek az is a pikantériája, hogy ebben a produkcióban találkozott újra Snoop Dogg és Gibson, akik korábban John Singleton 2001-es Baby Boy című drámájában játszottak együtt.

„Az 1992 egy életemet megváltoztató időszak volt számomra, a Deep Cover-től a The Chronic-ig. De miközben nekem a dolgok összeálltak, L.A.-ben minden szétesett. Az 1992 egy olyan rablófilm, amely mindezt igazán vissza tudja adni. Ariel egy kiváló filmet készített, amely ezt az időszakot jól ábrázolja, és csak úgy illik, hogy a film a Death Row Pictures gondozásában jelenjen meg, hiszen a Death Row a 90-es évek Los Angeles-i kultúrájának szinonimája, érted?” – mondta el véleményét a filmről Snoop Dog.

Ezeket olvastad már?

Gibson eközben hálát adott azért, hogy együtt dolgozhatott Liottával, aki 2022 májusában, 67 évesen hunyt el.

„Ray Liotta mindannyiunkat megáldott az életben, miközben ezt a filmet csinálta. Azért, hogy 1992 Ray utolsó alkotása volt, mindannyian szerencsésnek érezzük magunkat, hogy egy ilyen mesteri és hátborzongató alakítást sikerült megörökítenünk.”

Kövess Minket!



Gamer szótár