Új szereplőkkel a fedélzeten elstartolt a One Piece 2. évadának forgatása

Új szereplőkkel a fedélzeten elstartolt a One Piece 2. évadának forgatása

Egy videóval jelentették be, hogy hivatalosan is nekiláttak a munkának a színészek.

Összeállt a stáb és hivatalosan is nekiláttak a One Piece élőszereplős adaptációjának 2. évadának. 2023 nyarán szállította a Netflix a legújabb bombasikerét, és bár első körben kockázatosnak tűnt megfilmesíteni az animesorozatot, végül olyan jól sikerült, hogy gyorsan zöld utat kapott a folytatás is. A streamingplatform a forgatás bejelentése mellett egy videót is közzétett a szereplőkről, akik már lázasan készülnek az új kalandra, méghozzá Dél-Afrikában.

Az alábbi felvételen feltűnik Iñaki Godoy (Luffy), Mackenyu (Zoro), Emily Rudd (Nami), Jacob Romero (Usopp) és Taz Skylar (Sanji) is, hogy visszatérjenek a Going Merry kalózhajóra.

Hozzájuk csatlakozik egyébként, a Hangya (Ant-Man) és az Öngyilkos osztagból (Suicide Squad) ismert David Dastmalchian és a Trónok harca (Game of Thrones) kiválósága Clive Russell, mint Mr. 3, illetve Crocus, de persze további szereplőkkel is bővül a folytatás: Jazzara Jaslyn, Camrus Johnson, Daniel Lasker, Werner Coetser, Brendan Murray, Callum Kerr, Julia Rehwald, Ty Keogh, Rob Collletti.

Ezeket olvastad már?

Egyelőre úgy néz ki, hogy sikerül tartani a 2024-es nyári ütemtervet, ennek apropóján pedig valóban befut majd a széria második évada 2025-ben. A Netflix ráadásul azt is megerősítette, hogy hárman is visszatérnek a korábbi szerepeikhez, ezért a következő szezonban biztosan feltűnik majd Ilia Isorelys Paulino (Alvida), Jeff Ward (Buggy) és Michael Dorman (Gold Roger) is. A hírek szerint a folytatás is 8 részből áll majd, és a főhőseink Loguetownból indulva igyekeznek majd megvalósítani álmaikat és elérni a céljaikat. Az évadot pedig egy két részes finálé zárja majd le.

Kövess Minket!



Gamer szótár