A One Piece egyik szereplője elszólta magát a következő szezonnal kapcsolatban

A One Piece egyik szereplője elszólta magát a következő szezonnal kapcsolatban

Nem biztos, hogy a Netflixnél örülnek annak, ha valaki ilyesfajta módon kürtöli világgá a dolgokat.

Hatalmasat robbant és óriási népszerűségnek örvendett az anime élőszereplős adaptációja, amely tavaly került fel a streamingplatform kínálatába, és rövid idő alatt rekordot is döntött. Nem a véletlen műve tehát, hogy berendelték a folytatást, és sok rajongó már tűkön ülve várja a második évadot, most a széria egyik sztárja arról fecsegett, hogy ő úgy tudja a második szezon után azonnal nekilátnak a harmadiknak is.

„Remélhetőleg lesz egy flashback jelenet Pattyvel. Majd meglátjuk, hogy flashbackelnek-e, mert hamarosan kezdődik a két évad - a második és a harmadik - egymás utáni forgatása.

Szóval, majd meglátjuk, mi történik.” - árulta el Brashaad Mayweather (aki Pattyt alakítja a szériában) egy Bruce Crossey-nak adott interjúban.

Ezeket olvastad már?

A One Piece-t nem sokkal az első évad befejezését követően újították meg, de arról sohasem nyilatkozott még a Netflix, hogy szeretnének-e harmadik szezont is belőle. Ráadásul még a 2. évadnak sincs még pontos megjelenési dátuma, de a hírek szerint 2025-ben örülhetünk majd neki.

„Anélkül, hogy túl sokat mondanék, és beszélnék az új karakterekről, akik felbukkannak majd, annyit megosztanék, hogy az egyik fő témája a folytatásnak, az a csapatvezetőt érintő kihívások. Luffy szemszögéből nézve, most már megvan a legénysége, és elindulnak a Nagy Vonal felé. Mindenki teszi a dolgát, de ezzel a felelősséggel rengeteg kihívás is jár. És ez a téma kapcsolódik néhány más történethez és karakterhez, amelyeket egyelőre nem árulok el. De ez fontos részét képezi majd a történetnek.”

Kövess Minket!



Gamer szótár