Ennyivel lesz szebb a Dead Rising Deluxe Remaster kiadása

Ennyivel lesz szebb a Dead Rising Deluxe Remaster kiadása

Modern köntösben születik újjá az első és talán a legjobb Dead Rising játék!

Az elképesztően sikeres Resident Evil Remake játékok után mindenre gondoltunk volna, csak arra nem, hogy a Capcom a Dead Rising felújítását választja következő projektjének. Érdekes módon ezt annyira titokban tudták tartani, hogy még csak egy félinfó sem szivárgott ki a játék létezéséről. Persze valószínűleg készül még a háttérben több RE-játék felújítása és nagyon örülnénk egy felújított Dino Crisisnek is, de idén ősszel még vethetjük majd bele magunkat ezekbe a játékokba, helyette jön a Dead Rising Deluxe Remaster!

Remaster? Igen, a Capcom szerint ez csak egy remaster, de ha végignézünk a játékon és hogy mit is tud majd a felújított csomag, akár remake-nek is nevezhetnénk. Más remastered kiadások enyhén felhúzott textúrákkal és élesebb árnyékokkal érkeznek, ezzel szemben a Dead Rising Deluxe Remaster teljesen újraalkotja a játékot a Resident Evil játékokból ismer RE Engine segítségével, olyan karakterek is szinkront kapnak benne, akiknek az eredeti kiadásban nem volt hangjuk és persze tele lesz olyan kényelmi funkciókkal, amik ma már kellenek egy sikeres játékhoz, ezek még sem fogják befolyásolni az eredeti játékmenetet, amit klasszikus formájában megtart a Capcom. Ilyen új funkció lesz például az auto save, az újradolgozott és kényelmesebb irányítás, valamint az újraalkotott, friss HUD is.

A Dead Rising Deluxe Remaster szeptember 19-én érkezik PS5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re. Mivel úgyis a grafika javulására vagytok kíváncsiak, összegyűjtöttünk néhány képet, melyek jól megmutatják mennyit is fejlődik majd a játék.

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár