Nem fogod elhinni, kit igazolt a G2 HooXi helyére

Nem fogod elhinni, kit igazolt a G2 HooXi helyére

Ha csak nincs egy időgép vagy valamilyen fekete mágia birtokában a G2, akkor egyszerűen nem értjük, miért erre a játékosra esett a választásuk.

Szokás mondani, hogy minden csoda három napig tart. Nos, a G2 felállásának potenciális fejlődése, HooXi kirúgása és az ezzel megnyíló lehetőségek tárháza hétfőn este nyílt ki, ma este pedig szabályosan behegesztették rajta az összes ajtót, ablakot: a berliniek nagy tervének a vége ugyanis az lett, hogy Snaxet igazolták le a GamerLegionből. Nem, nem viccelünk. És ne aggódj, mi sem értjük.

Valamiért az jutott először az eszünkbe erről, amikor a MOUZ 2018-ban leigazolta Snaxet, mert azt hitték, hogy 2014 van. Csak azóta eltelt hat év, szóval jogosan gondolhatnánk, hogy talán már túltették magukat a játékosok, menedzserek a régi szép időkön. De nem. Snax érkezése egyébként nem csak azt jelenti, hogy ő fog irányítani a G2-ban, hanem azt is, hogy így több év kihagyás után újra azzal a TaZzal fog együtt dolgozni, akivel a lengyel Virtus.pro-s korszak végén nagyon nem jöttek ki. Igaz, TaZ azóta elpasszolta a Mercedest, ami lehet segített rendezni a kapcsolatukat.

Ezeket olvastad már?

Mindenesetre is, jobb ha megbarátkozunk a ténnyel, hogy a sokat kritizált HooXi helyére az a Snax jött, akivel kiegészülve a G2 aligha lesz jobb, de cserében most már minden játékos szerepei ütközni fognak. Valószínűleg Snaxnek kell visszavennie majd a forgó, sok mozgást igénylő dolgaiból, ami bizonyára a játéka rovására megy majd. Persze ha egyenesen anchorrá avanzsálna, az sem oldana meg mindent, mert huNter, NiKo és malbsMd közül valakinek még mindig passzívabbá kell válnia az eddiginél. Tehát Snax érkezését nehéz nem egy olcsó, könnyen tető alá hozható megoldásnak látni, ezzel pedig minden izgalom kiveszett a G2 potenciális feltámadásából. De cáfoljanak ránk!

A G2 játékosainak szerepbéli ütközése is nagy kihívás lesz – Twitter/@NEROcs

A G2 új felállása

Nemanja huNter- Kovač
Nikola NiKo Kovač
Ilya m0NESY Osipov
Mario malbsMd Samayoa
Janus „Snax” Pogorzelski

Wiktor TaZ Wojtas (edző)

Rasmus HooXi Nielsen (kispad)

Snax G2-s átigazolása természetesen a GamerLegiont és vele együtt a magyar AWP-st, sl3ndet is negatívan érinti. Kíváncsian várjuk, kit hoznak be a helyére, mert bár egy G2-ban nem tűnik logikus választásnak Snax, abban az egyébként átlagosan 20 éves kor alatti keretben a tapasztalata miatt aranyat ért. Szóval egy hasonló kaliberű játékos jól mutatna.

Közben egyébként az eddig a G2 kispadján tengődő Nexa is új otthonra talált – Kassad igazolta le őt a Bleedbe faveN helyére.

Borítókép: HLTV/brcho

Kövess Minket!



Gamer szótár