HIVATALOS: Snax a mousesportsban folytatja!

HIVATALOS: Snax a mousesportsban folytatja!

Négy és fél év után távozik a VP-ből Snax!

Tegnap még csak pletykaszinten kezeltük, hogy Snax esetleg a mouzban is folytathatja karrierjét, miután a VP tegnap bejelentette, hogy az elkövetkezendő napokban beugróval játszanak.

Snaxra pályázik a mouz, nagy eséllyel átigazol

A lengyel játékos STYKO helyét veheti át a kezdőben DeKay információi szerint.

A mousesports viszont a mai nap bejelentette, hogy Janusz "snax" Pogorzelski csatlakozik a csapathoz és Martin "STYKO" Styket váltja.

Snax elég régi motorosnak számít már, –a kezdetek óta jelen van a profi CS:GO közösségben–, viszont az igazi karrierje csak 2014 elején indult be, amikor csatlakozott a Virtus.pro csapatához. Azóta rengeteg versenyt megjárt már a lengyelekkel és szép eredményeket is bezsebelt, mint például a 2014-es EMS One Katowice Major, amit hazai közönség előtt nyert meg. Ezt követően nagyon sok tornán győzedelmeskedtek, viszont a majorbajnoki cím többször már nem jött össze, de azért rendre ott voltak a rájátszásokban az idei ELEAGUE Majorig. 2014-ben és 2015-ben a világ negyedik legjobb játékosának is megválasztották, 2016-ban az ötödik, míg 2017-ben már csak a huszadik lett. 

"Innentől kezdve mouz játékos vagyok. Boldog vagyok, hogy egy új csapatban lehetek, ránk fért már egy kis vérfrissítés. Természetesen egyben szomorú is vagyok, mert ott kellett hagynom a második otthonom, a Virtus.pro-t, de néha lépned kell és nem szabad hátranézned. Remélem ez mindenkinek egy jó váltás lesz, és nagyon sok sikert kívánok a VP-s srácoknak. Köszi mindenkinek, nagyon jók leszünk!" - nyilatkozta Snax.

STYKO a HellRaisers csapatából érkezett meg a mouzba még tavaly augusztusban. Azóta a csapat óriási fejlődésen ment keresztül, és sokszor a világ éppen legjobb csapatát is megszorongatták, sőt, még a V4 Future Sports Festivalt is megnyerték. Úgy tűnik, hogy a csapatnak szüksége volt egy vérfrissítésre; snax pedig egy nagyon rutinos játékos, aki mindenképp jót fog tenni ennek a gárdának, –feltéve, hogy visszanyeri régi formáját. 

Ti mit gondoltok? Ott lehetnek a világ legjobbjai között snax-szel?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!