Snaxra pályázik a mouz, nagy eséllyel átigazol

Snaxra pályázik a mouz, nagy eséllyel átigazol

A lengyel játékos STYKO helyét veheti át a kezdőben DeKay információi szerint.

Janusz "Snax" Pogorzelskire cserélné Martin "STYKO" Styket a mousesports Jarek "DeKay" Lewis legfrissebb információi szerint. A riport egy nappal azután futott be, hogy azt csiripelték a madarak, STYKO kispadra kerülhet.

STYKO hamarosan a kispadra kerülhet, helyette pedig n0thing játszik majd a Mouzzal

Uacute;gy néz ki, hogy nagyon bejött a veterán amerikai; így STYKO helyett is őt szeretnék egy ideig.

Előző beszámolónkban még úgy állt, hogy Jordan "n0thing" Gilbert ugrik be STYKO helyére az ESL One kölni versenyén július 3-tól, azonban ez mostanra megváltozott. A szlovák játékos a szervezők 14 napos roster lock-ja miatt köteles játszani, így csak utána kerül ki a kezdőből.

A Virtus.pro menedzsere Twitteren reagált DeKay riportjára. Mint írta, 48 órán belül hivatalos nyilatkozatban értesítik a rajongókat a Snax körüli pletykáról. Később DeKay megkeresésére is válaszolt, melyből további információk derültek ki.

"Snax a mai napon személyes okokból nem játszik. Megerősíthetem, hogy vizsgáljuk a lehetőségeket a jövőjével kapcsolatban, és ezek véglegesek lesznek a következő 48 órában. Az egyik opció, amin dolgozunk, hogy eladjuk a mousesports-nak, de még semmi sincs aláírva vagy megerősítve."

Pogorzelski távozása a lengyel gárdától különös fordulat lenne karrierében. 2014 januárja óta játszik a VP színeiben, két hónappal később Majort is nyert velük. Azóta sok víz lefolyt a Dunán; a legendás együttes megélt szebb és rosszabb napokat is, de összetartottak. Egészen az idei év elejéig, amikor is Wiktor "TaZ" Wojtas-t kitették, és a fiatal Michał “MICHU” Müllert ültették a helyére. Nem sokat javult így sem a teljesítmény: eddigi mérlegük a V4 Future Sports Festival és a CS:GO Asia Championships döntője, számtalan szívfacsaró bukás mellett.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!