Hétvégén ingyen lehet száguldozni az idei Ford Mustanggal és a '67-es Chevrolet Impalával is

Hétvégén ingyen lehet száguldozni az idei Ford Mustanggal és a '67-es Chevrolet Impalával is

Készen álltok arra, hogy észveszejtő versenyeken vegyetek rész Hawaii gyönyörű szigetén?

Az Ubisoft legutóbbi versenyjátéka a 2023 szeptemberében kiadott The Crew Motorfest, ami bár nem elégített ki minden játékost maradéktalanul, az évadokra bontott játékmenettel sikerült tömegeket a monitorhoz szegeznie. Ebben a nyílt világú játékban számtalan jármű közül válogatva szállhatunk versenybe Hawaii lenyűgöző területein, és mérhetjük össze tudásunkat a többi felhasználóval. Holnap – azaz július 4-én – veszi kezdetét a 4. évad, mely jó pár újdonság és fejlesztés mellett pár nap erejéig lehetőséget biztosít minden érdeklődő számára, hogy saját bőrén tapasztalja meg a gyönyörű tájakon való eszeveszett száguldást.

Az új season a Donk vs Lowrider lejátszási listákon, a heti témákon, a kihívásokon és a legendás járműveken túl ingyenes hétvégével kedveskedik nekünk, mely július 4-től egészen július 8-áig mindenki számára kipróbálhatóvá teszi a The Crew Motorfest 4. évadát – azt viszont ne felejtsétek, hogy online játék révén a PlayStationön való pörgetéshez szükségetek lesz PS+ előfizetésre, az Microsoft konzoljain az ingyenes időszak pedig egy héttel később, július 11 és 14 között érvényes.

Külön örömhír, hogy ha elnyeri tetszéseteket a Hawaii versenyzés, akkor most egész nagy akciókkal csaphattok le a teljes játékra, ugyanis Steamen 60% akció van rá, de a konzolokon is kedvező ajánlatokkal találkozhattok. Ha pedig további ingyenes tartalmakra vágynátok, akkor ajánlom, hogy olvassátok el a korábbi cikkünket – ide kattintva –, melyben az Epic Games eheti ajándékáról olvashattok.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár