Hamarosan sötétségbe borul a PS5, a Switch és az Xbox Series X is

Hamarosan sötétségbe borul a PS5, a Switch és az Xbox Series X is

Végre minden platformra megjelenik a Darkest Dungeon 2, ráadásul most akciósan csaphatunk le a játékra!

Kevés olyan egyedi játék létezik a világon, mint amilyen a Darkest Dungeon. Persze az első rész 2016-os megjelenése óta több DD-klón is megjelent már a piacon, de megismételni egyik sem tudta az eredeti sikereit. Nincs még egy olyan játék, ami olyan profin, izgalmasan, morbid stílusban és félelmetesen tálalna egy körökre osztott, dark fantasy, rogue-lite 2D-s világot, mint ahogy tette azt a Darkest Dungeon... azaz még egy van, a Darkest Dungeon 2.

A széria második felvonása 2021-ben jelent meg kizárólag PC-re és early accessben. Két év kellett hozzá, mire a PC-s verzió megjelenhetett teljes pompájában  és bár nem aratott osztatlan sikert, voltak hibái, mégis egy olyan játék, ami észre sem veszed, de hosszú órákra  a monitor elé tud szögezni. Sajnos mindeddig a konzolos játékosok kimaradtak a jóból, de lassan vége a várakozásnak.

Két hetet sem kell már kibírni és végre konzolokra is megjelenik a Darkest Dungeon 2. A játék július 15-én érkezik PS4-re, PS5-re, Nintendo Switchre, Xbox One-ra és Xbos Series X/S-re is. Ráadásul ha most akartok lecsapni a játékra, akkor minden létező platformon akciós. Steamen az aktuális Sale kínálatában van benne, konzolon pedig előrendelő bónuszt kapsz.

A következő árakon csaphatsz le a Darkest Dungeon 2-re:

Kövess Minket!



Gamer szótár