Elmarad a Warhammer 40K: Space Marine 2 bétája - Bajban van a játék?

Elmarad a Warhammer 40K: Space Marine 2 bétája - Bajban van a játék?

Szeptemberben jön a Warhammer 40K: Space Marine 2, de a megígért próbalehetőség elmarad.

Az első Warhammer 40K: Space Marine játék még 2011-ben jelent meg, közepes értékelésekkel. A tálalás remek volt, az egyik legjobb Warhammer 40K játék volt anno a piacon, de azért voltak hibái. A látvány már akkor sem számított túlságosan elitnek, a játékmenet pedig elég önismétlő volt, de összességében így is szerették a programot. Ennek ellenére, 13 évet kellett várnunk a folytatásra, idén azonban végre megjelenik a Warhammer 40K: Space Marine 2, igaz már nem a Relic, hanem a Saber Interactive fejlesztésében és a Focus Entertainment gondozásában.

A Warhammer 40K: Space Marine 2 szeptember 9-én érkezik PC-re, Xbox Series X-re és PS5-re, ám egy fontos lépés kimarad a játék életéből. Habár a fejlesztők beígértek egy open bétát, arra végül nem kerül sor, hiába jelentkezett rá rengeteg játékos. A fejlesztők ezt azzal indokolják, hogy túl közel van már a megjelenés és ahelyett, hogy a bétára figyelnének, inkább minden erejüket a lehető legjobb startra, a megjelenésre fordítják. A bétától elesett játékosok kárpótlásul egy skint kapnak majd a megjelenés után.

Reméljük, hogy tényleg csak az alaposság áll az elmaradt béta mögött és nem az, hogy olyan állapotban van a játék, amit nem mernek megmutatni. Elképesztően gyönyörűnek, gigantikusnak és izgalmasnak tűnik az előzetesek alapján a Warhammer 40K: Space Marine 2, bízzunk benne, hogy nem kell majd csalódnunk szeptember 9-én.

Kövess Minket!



Gamer szótár