City Bus Manager: Íme a játék, amiben a saját lakhelyed térképén játszhatsz

City Bus Manager: Íme a játék, amiben a saját lakhelyed térképén játszhatsz

Nem sírni kell a zsúfolt buszok miatt, hanem megmutatni, hogy te jobban csinálnád. Erre jó a City Bus Manager!

Ezen sorok írása közben is azon gondolkozom, hogy vajon mennyire lesz meleg, kényelmetlen, zsúfolt a busz hazafelé? Vannak persze jobb napok és jobb járatok, de gyanítom mindenki találkozott már olyan esettel, amikor a pokol legmélyebb bugyraiba kívánta a tömegközlekedést. Ha igen, akkor most van egy jó hírem, itt az idő ugyanis megmutatni, hogy márpedig te jobban tudod és igenis lehetne jobb a buszos közlekedés, akár Budapesten, akár Miskolcon, akár Győrben.

Hosszas early access szakasz után ugyanis végre megjelent a City Bus Manager, a buszos játék, aminek sikerült megfognia a téma vicces oldalát. Hiszen különböző busz-szimulátorok eddig is léteztek, de őszintén szólva, nem ezek a világ legizgalmasabb játékai. A City Bus Managerben viszont jóval több dolgod lesz, mint vezetni egy buszt, ráadásul a játék teljes térképe a te városod is lehet.

A City Bus Manager az OpenStreetMap rendszerét használja, amiben Magyarország teljes térképe megtalálható (a világ csak nem összes országa és nagyvárosa mellett persze), így a játék akár a te városodban is játszódhat. Feladatod a tökéletes tömegközlekedés megszervezése lesz, egészen onnan, hogy telephelyet kell létesíteni, járműparkot kell fenntartani, ellenőröket kell alkalmazni és persze beállítani, rendszerezni, felügyelni az adott város - legyen az Budapest, Pécs vagy akár Szeged - buszos közlekedését.

A City Bus Manager most akciós áron szerezhető be Steamen. Július 11-ig 19,59 euróért, azaz körülbelül 7700 forintért szerezhető meg a játék.

Kövess Minket!



Gamer szótár