Előzetesen a horrorfilm, amelyben egy gyilkos okosotthon tör a család életére

Előzetesen a horrorfilm, amelyben egy gyilkos okosotthon tör a család életére

John Cho és Katherine Waterston lesznek a főszereplői Chris Weitz filmjének.

A Blumhouse nem egy hagyományos stúdió, ugyanis kis költségvetéssel gyárt filmeket, és a rendezőknek kreatív szabadságot adnak, ráadásul a furcsa ötletektől sem riadnak vissza. Általában a legérdekesebb horrorokat nekik köszönhetjük, és ez most sincs másként. A Columbia Pictures segítségével egy újabb faramuci koncepciót visznek a vászonra, amely augusztusban lesz majd látható.

Az AFRAID – Igen, a cím csupa nagybetűvel van írva, az AI dőlt betűvel – története a következő:

Curtist (John Cho) és családját kiválasztják egy forradalmian új eszköz tesztelésére. Kapnak egy digitális családi asszisztenst, az AIA-t – hasonlóra kell gondolni, mint az Amazonos Alexa. Ezzel emelik a következő szintre az intelligens otthonukat, ezért beszerelik hozzájuk a készüléket és annak összes érzékelőjét, illetve kameráját. Ezt követően azonban úgy tűnik, az AIA mindenre képes, tényleg mindenre. Figyelemmel követi Curtisék életét, megjegyzi a viselkedésüket, és szép lassan előre érzékeli, hogy kinek mire van szüksége. Emellett gondoskodik arról, hogy semmi, és senki ne állhasson a családja útjába.

A korábban They Listen címet viselő AFRAID-ot Chris Weitz írta és rendezte, akinek többek között Az arany iránytű (The Golden Compass), az Egy fiúról (About a Boy), az Alkonyat: Újhold (The Twilight Saga: New Moon) és A végső hadművelet (Operation Finale) is a nevéhez fűződik.

Kövess Minket!



Gamer szótár