Ingyen ütnek templomos lovaggá a GOG ajándékában, már ha siettek

Ingyen ütnek templomos lovaggá a GOG ajándékában, már ha siettek

Siessetek, mert már csak két napig húzhatjátok be a GOG ajándékát.

Mielőtt ma késő délután befutna az Epic Games eheti ingyenes játéka, úgy döntöttek a GOG-nál, hogy ők is kedveskednének valamivel a játékosoknak gyorsan. Ennek köszönhetően még szombat délután 2 óráig behúzhattok egy 2011-es játékot, ami a 13. század Európájába kalauzol el benneteket egy pörgős, akciódús hack and slash keretein belül.

A The First Templart a bolgár Haeminont Games fejlesztette, akiket olyan játékok miatt ismerhettek, mint az Omerta - City of Gangster, a Victor Vran, a frissebb Tropico-részek vagy a Jagged Alliance 3. Ez a játék minőségben azért elmarad az említett címektől, de ingyen bőven megéri ennek ellenére is. A The First Templarban két karaktert, egy francia templomos lovagot és társát, egy eretneknek kiáltott nemes hölgyet irányíthattok. A feladat az lesz, hogy felderítsétek velük a Templomos Rend rejtélyeit, egy összeesküvést, ami összefüggésben van a Szent Grállal is. Menet közben pedig olyan ellenfelekkel kell szembenézni, mint IV. Fülöp francia király és az inkvizíció.

Ezeket olvastad már?

A The First Templart egyébként nem csak egyedül, hanem egy baráttal is játszhatjátok, ugyanis kooperatív módot is tartalmaz. Egyjátékos módban úgy működik a játék, hogy bármikor váltogathattok a két főszereplő között, ilyenkor a másik hőst az AI irányítja. Co-opban viszont ketten tolhatjátok úgy, hogy nem kell a számítógép és a fejlesztők kegyeiért imádkozni – legalábbis ilyen értelemben. Mert ha megtekintitek az alábbi előzetest, akkor lehet visszajön a reggelitek. De ha ránk hallgattok, elfogadjátok, hogy ajándék lovagnak nem nézitek a fogát.

Kövess Minket!



Gamer szótár