Ingyen kipróbálható az új Souls-lite mágikus lövölde, a Flintlock: The Siege of Dawn

Ingyen kipróbálható az új Souls-lite mágikus lövölde, a Flintlock: The Siege of Dawn

Még az istenek sem állhatnak az utadba, ha igazán elszánt vagy.

Egy röpke ízelítővel robbant be az Xbox Showcase során a Flintlock: The Siege of Dawn, a trailert követően viszont az elmúlt hetekben már jóval hosszabb játékmenet videókban is meg lehetett csodálni a játékot. A44 rajongói eközben évek óta várták hírt, hogy vajon mikor jelenhet meg végre az ARPG, de szerencsére ez is kiderült, és már nincs is olyan messze a premier. A Flintlock július 18-án lát napvilágot, szóval alig több, mint egy hét múlva már el is lehet majd merülni benne.

A még nagyobb hír azonban az, hogy a Steam Next Fest részeként demót is kaptunk. Ennek apropóján belül már ki is lehet próbálni az új címet, amely az Ashen készítőinek a remekműve, és csak úgy jellemzik, mint egy Souls-lite-ot, ahol istenek és fegyverek csapnak össze az emberiség jövőjéért vívott csatában.

„A Nagy Alvilág kapuja megnyílt, és elszabadultak az istenek és a holtak seregei. Kian földjeit ostromolják, Dawn városa pedig a pusztulás szélén áll. Itt az ideje, hogy a Koalíció serege visszavágjon. Fogadd el a bosszút, a puskaport és a mágiát, miközben egy olyan epikus utazásra indulsz, hogy legyőzd az isteneket, bezárd az ajtót és visszaszerezd a világot.”

Flintlock: The Siege of Dawn egyébként már a megjelenése napján benne lesz a Game Pass-ben PC-n, illetve Xbox Series X/S-en is, de ugyanezen a napon PS5-ön is tiszteletét teszi. PC-n a Steamen és az Epic Games Store-ban is be lehet majd szerezni.

Kövess Minket!



Gamer szótár