IShowSpeed rajongói teljesen megőrültek, és ez tízmilliókba került a streamernek

IShowSpeed rajongói teljesen megőrültek, és ez tízmilliókba került a streamernek

Úgy tűnik, hogy a követői hasonlítanak a tartalomgyártóra.

IShowSpeed jelenleg az egyik legfelkapottabb streamer, akit annak ellenére, hogy kitiltottak korábbi platformjáról – a Twitch-ről –, minden egyes alkalommal százezrek néznek YouTube-on, és a napokban átlépte a 26 millió feliratkozót is. Az amerikai sztár a Labdarúgó-Európa-bajnokságnak köszönhetően jelenleg Európában tartózkodik, és minden nap más országból jelentkezik egy élő adás keretében. Ezek általában arról szólnak, hogy testőrei társaságában a városokban mászkál és összefut a rajongóival, aminek a következtében kaotikus dolgok történnek. A minap Norvégiában kicsit elszabadultak a dolgok, ami IShowSpeed 50 000 dollárjába – közel 20 millió forintjába – került.

A streamer egy üzletben tartózkodott, és ezalatt hatalmas tömeg gyűlt össze az épület előtt, akik csak arra vártak, hogy végre kitegye a lábát. Mikor elindult testőreivel az autójához, hatalmas felfordulás lett, és mindenki a közelébe akart kerülni. Ahogy az alábbi videón is látszik, volt aki a haját tépte ki – majd árulta az interneten –, más pedig az ott parkoló jármű tetejéről ugrott a nyakába. Végül sikeresen elhagyta a helyszínt, de szemmel láthatóan megviselte a dolog, később pedig azt is elárulta, hogy a rajongók által itt véghezvitt rongálásért 50 000 dollárt fizetett.

Arra kérte követőit, hogy vegyenek vissza a lendületből, hiszen ő rajta csattan az ostor, ha valami probléma történik. Ennek ellenére az ezt követő napokban is hasonló jeleneteknek lehettek szemtanúi a nézők, és ez valószínűleg így is marad az EB idejére, utána pedig előreláthatólag visszatér Amerikába. Összességében viszont nem kell meglepődni a történteken, hiszen IShowSpeed személyisége is hasonlóan szélsőséges, így érthető, hogy ilyen fiatalokat vonz leginkább.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!Gamer szótár