A horrorfilmek mestere elhalmoz minket egy csomó játékkal a következő években

A horrorfilmek mestere elhalmoz minket egy csomó játékkal a következő években

A GamesIndustry.biz-nek adott új interjújában a Blumhouse Games elnöke, Zach Wood elárulta, hogy mivel készülnek a következő években, amire érdemes lesz odafigyelnie a rajongóknak.

Wood elmondta, hogy a következő két esztendőben három-három alkotással készülnek, és ezt a tempót minden körülmények között szeretnék tartani.

„Három 2025-ben, három 2026-ban, egy pár 2027-ben, és ezt a tempót fogjuk tartani.”

Ugyanakkor megnyugtattak mindenkit, hiába lesz ennyi címük, szeretnének gondoskodni arról is, hogy legyen elég ideje a játékosoknak mindegyikre időt szánni.

Wood kitért arra is, hogy mit gondolt a stúdió a már meglévő Blumhouse IP-k adaptálásához, tekintettel a horrorfilmekkel elért sikereikre. Kijelentette, hogy előbb-utóbb biztosan meg fogják csinálni őket. Hozzátette, hogy egy már eladott eredeti sorozattal akarnak kezdeni. A közeljövőben tehát az olyan népszerű Blumhouse-filmeken alapuló játékokra nem érdemes számítani, mint az Insidious. Ezeket valamikor 2027 után fogják elkészíteni.

A fordítottjára is reagált Wood, hiszen egyesek már szívesen látnák az eddigi projektjeik filmes és televíziós adaptációját. Kiemelte, hogyha valami rezonál a közönségükkel, akkor van lehetőségük filmet vagy sorozatot készíteni. Azt is leszögezte, hogy nem ezen a szemüvegen keresztül nézik a játékokat. Ezzel arra utalt, hogy a Blumhouse Gamesnél nem tervezik, hogy az adaptációkat szem előtt tartva fejlesszenek címeket.

Ezeket olvastad már?

A múlt hónapban hat játékot is bejelentettek a Summer Game Fest 2024 során – Sleep Awake, Crisol: Theater of Idols, Grave Seasons, The Simulation, Project C. Ezek között szerepel a Fear the Spotlight újrakiadása, amely eredetileg 2023-ban debütált.

Kövess Minket!



Gamer szótár