Az utolsó pillanatban halasztották el a Suicide Squad: Kill the Justice League 2. évadát

Az utolsó pillanatban halasztották el a Suicide Squad: Kill the Justice League 2. évadát

Már szinte kezdetét vette a következő évad, ami fagyos hangulatot hoz a játékba.

Kétség sem fér hozzá, hogy az idei év egyik legnagyobb bukóját a Warner Bros. és a Rocksteady játéka, a Suicide Squad: Kill the Justice League produkálta. Már a megjelenése előtt sejteni lehetett, hogy valami nincs rendben a címmel kapcsolatban, és erre a korai tesztek is ráerősítettek. Miután debütált, hamar leesett mindenkinek, hogy ez egyáltalán nem az amit vártunk, és mára csak pár száz elszánt rajongó maradt aki pörgeti. Ez a mutatvány több mint 200 millió dollárjába került a Warnernek. Úgy tűnt, hogy ez akár a játék végét is jelentheti, azonban a Rocksteady ígéretéhez híven elkészítette a 2. évadot – a 4-ből –, aminek holnap kellett volna megjelennie, azonban az utolsó utáni pillanatban elhalasztották.

Az a maroknyi rajongó nagy izgalommal várta, hogy végre kipróbálhassák az új évadot, mely az előrejelzések szerint fagyos hangulatot hoz el a játékba. Bekerül a Suicide Squad: Kill the Justice League-be Mr. Freeze, egy új térkép, új fegyverek és még sok egyéb. Ezt két héttel tolták el, tehát július 25-éig kell rá várni.

Az kérdéses, hogy ez a frissítés képes lesz-e játékosokat visszacsábítani, az azonban mindenképpen becsülendő, hogy a fejlesztők nem mondtak le a további tartalmakról, és elkészítik a beígért dolgokat azoknak, akik beruháztak a játékukra.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár