Valamit rosszul csinálsz, ha percek alatt járod be a Star Wars Outlaws bolygóit

Valamit rosszul csinálsz, ha percek alatt járod be a Star Wars Outlaws bolygóit

A Star Wars Outlaws kreatív rendezője szerint 4-5 perc átszelni a játék bejárható területeit, de ez még nem jelenti azt, hogy így is kell játszani vele.

A múlt héten végre aranylemezre került a Star Wars Outlaws, ami azt jelenti, hogy a fejlesztők befejezték a munkát, és amit a megjelenés előtt bele akartak tenni a játékba, az már mind benne van. Ez már csak azért is remek hír volt, mert az utóbbi években gyakran csúsznak a AAA-s játékok akár még az utolsó pillanatban is. De most úgy fest, az Ubisoft elvégezte a házi feladatát és nyugodt szívvel fordulhat rá a marketingkampányra. Szóval miután június elején új videókkal és zárt tesztlehetőségekkel promótálták a programot, a fejlesztőcsapat vezetői interjúkban igyekeznek tovább fényezni azt.

Legutóbb például a Star Wars Outlaws kreatív rendezője, Julian Gerighty adott egy hosszú interjú az amerikai IGN-nek, amiben többek között arról beszélt, hogy mekkora lesz a bejárható terület, azaz a bolygók mérete. Gerighty ismét elmondta, hogy a Tatooine, a Toshara holdja, Akiva, Kijimi és Cantonica akkorák lesznek egyenként, mint az Assassin's Creed Odyssey két-három területe. „Toshara megközelíti méretében az Akivát és a Tatooine-t, bár Tatooine talán egy kicsivel nagyobb” – mondta a kreatív.

Ezeket olvastad már?

Jó-jó, de akkor mennyi az annyi ténylegesen? Például mennyi idő elmenni a bolygók bejárható részének egyik végéből a másikba? Nos, Gerighty szerint négy-öt perc átszelni speeder bike-kal a bolygókat, ami nem hangzik soknak. De gyorsan hozzátette, hogy „valami mindig leköt majd közben”, vagyis hiába nem tart sokáig a speederezés, ha valami miatt mindig megállunk, az a négy-öt perc gyorsan órákká válhat. Majd e kapcsán arról kezdett beszélni, hogy a mennyiség helyett a minőségre fókuszáltak:

„Nem akartunk nagy dolgokat csinálni csak azért, hogy nagyok legyenek. Tömör, mindig szórakoztató, mindig eltérő tevékenységeket kínálót akartunk. Szóval a közlekedésnek inkább egy utazásnak kellett érződnie, határozottság kell ahhoz, hogy felülj a speederedre és az egyik végéből a másikba akarj menni.”

A Star Wars Outlaws augusztus 30-án érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X|S-re.

Kövess Minket!



Gamer szótár