A sólymok után taktikai floppy lemezeket ad ajándékba az Epic Games Store

A sólymok után taktikai floppy lemezeket ad ajándékba az Epic Games Store

Egyszerre taktikai és kártyajáték az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka.

Sólyom szárnyán repült be a múlt heti ingyenes játék a könyvtárainkba. Igaz, azt nem tudjuk, hogy a The Falconeer végül hogyan távozott az Epic Games Store ingyenes kínálatából, de azt igen, hogy mikor: ebben a pillanatban, csütörtökön 17 órakor. De nem kell szomorkodni, mert a madarak helyett jönnek a floppy lovagok, hogy egy újabb héten át szórakoztassanak bennünket ingyen és bérmentve!

FLOPPY KNIGHTS

A Floppy Knights egy 2022-es játék, ami egybeolvasztja a taktikai és a kártyajátékok mechanikáját. Habár nem a legnépszerűbb játékok egyike, sőt, kifejezetten a radar alatt szállt, a kockáztató játékosok és a kritikusok is oda meg vissza voltak érte, szóval megérhet egy próbát. A játékban Phoebe és Carlton, azaz a zseniális fiatal feltaláló és robotkarja „bőrébe” bújhatunk, hogy körökre osztott csatákat vívjunk az ellenfelekkel. Válaszd ki a lovagodat és pakold össze a paklidat, hogy a következő megmérettetésen ne érjen meglepetés, és alakítsd ki a győztes stratégiádat, amivel mindenkit magad mögé utasíthatsz!

A játék eredeti ára több mint 6 ezer forint lenne, már csak ezért is megéri lecsapni a floppy lemezes kalandra:

Ha érdekel a Floppy Knights, akkor semmi mást nem kell tenned, mint hogy ellátogatsz az Epic Games Store-ba, a kosárba teszed a játékot, majd „kifizeted” az ingyenes tételt bármilyen fizetési mód hozzáadása nélkül. Ha pedig amiatt aggódnál, hogy nem fut majd a gépeden, felesleges: a játék Windowsra és MacOS-re is elérhető, ráadásul előbbin annyira nevetségesen alacsony a gépigénye, hogy kis túlzással egy modernebb kenyérpirítónak sem kottyanna meg.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár