Red Hulk teszi fel az i-re a pontot az Amerika Kapitány: Szép új világ első trailerében

Red Hulk teszi fel az i-re a pontot az Amerika Kapitány: Szép új világ első trailerében

Drámából és zúzásból most lesz hiány, a már repülni képes szuperhősnek pedig komoly erőkkel kell szembenéznie, ha meg akarja menteni a világot.

Anthony Mackie alkalmazkodik az új világrendhez. Sam Wilson öregbítheti tovább Amerika Kapitány legendáját a Szép új világ (Captain America: Brave New World) által okozott kalamajkában. A hivatalos leírás szerint egyébként egy földhözragadt politikai thrillert kapunk, amely erőteljesen visszautal majd a 2014-es Amerika kapitány: A téli katonájára.

Harrison Ford eközben most mutatkozik be először az MCU-ban, méghozzá Ross tábornok szerepében, akit korábban a néhai William Hurt alakított, és elnökké avatása után az első dolga, hogy hivatalos katonai pozíciót ajánljon fel a Kapitánynak. Wilson eközben rájön, hogy az elnök belső köreiben sem bízhat már meg, nem sokkal később pedig nyilvánvalóvá válik, egy globális összeesküvés közepébe csöppent.

Ezeket olvastad már?

Mackie A tél katonája óta alakítja Sam Wilsont (Sólyom), és elég sokáig az első Amerika Kapitány (Chris Evans) hű szövetségese volt. Később aztán feltűnt a Polgárháborúban (2016) és több Bosszúállók-filmben is, mielőtt a Disney+ tető alá hozta volna A Sólyom és a Tél Katonája (The Falcon and the Winter Soldier) című sorozatot, amelyben bemutatták miként vált Sam Amerika Kapitánnyá.

A 2025 februárjára tervezett filmet a The Cloverfield Paradox rendezője, Julius Onah dirigálta, a forgatókönyvet pedig A Sólyom és a Tél Katonája alkotója, Malcom Spellman és Dalan Musson rakta össze. A Holdlovag (Moon Knight) írója, Matthew Orton is dolgozott a forgatókönyvön, neki köszönhetőek az újraforgatásokhoz szükséges oldalak, amelyek egy új karakterrel bővítették a sztorit. Így kerülhetett be a stábba Giancarlo Esposito is. Íme az első előzetes, amely alapján egy akciódús, ámbár drámai filmnek lehetünk majd szemtanúi:

Kövess Minket!



Gamer szótár