Az egyik legjobb Mortal Kombat játék is remaster verziót kaphat

Az egyik legjobb Mortal Kombat játék is remaster verziót kaphat

Az első kedvcsináló tetszett is a játékosoknak, meg nem is.

Néhány hétre vagyunk attól, hogy bekerüljön a Mortal Kombat 1 bunyósai közé a Kombat Pack 1 DLC utolsó karaktere is. Nem más csatlakozik majd a tornához, mint az MKX-ben bemutatott Takeda, és vele együtt érkezik a legújabb Kameo Fighter is, Ferra. A KP1 tulajdonosai már július 23-án kipróbálhatják őket, de ez még nem minden.

A július 19. és 21. között zajló EVO 2024 keretein belül is lehet majd velük tenni egy próbát, a NetherRealm Studios ugyanis lehetőséget ad a kilátogatóknak az új verzió leteszteléséhez. Ezen túlmenően Ed Boon kirakott néhány bejegyzést X-re, amely örömmel töltheti el a rajongókat. Egy csomó újdonság érkezik majd a játékba, nem csak az egyes karaktereket módosítják majd a megfelelő balansz érdekében, de valószínűleg a Kombat Pack 2-ről is lerántják majd a leplet a következő hetekben.

Ha pedig ez még mindig nem lenne elegendő, akkor úgy tűnik, hogy az egyik legjobb Mortal Kombat játék is megkaphatja a remasterelt verzióját. Az Eyeballistic vezérigazgatója, Joe Tresca június végén a Twitteren szólta el magát, mert úgy tűnik lázasan dolgoznak egy projekten. Egy képpel ugratta a követőit, amely állítása szerint a Mortal Kombat 2 remaster változatából való.

„Nem kéne, de csak elmondom, lehet, hogy valami különlegeset főzünk az Eyeballisticnál.” – írta.

Eléggé vegyes fogadtatásban részesült a poszt. Egyesek izgatottakká váltak, míg másoknak nem igazán nyerte el a tetszését a fotó minősége – mert úgy tűnik az AI segítségét is felhasználták hozzá.

Ezt az állítást ráadásul Tresca meg sem cáfolta teljes mértékben.

Egy felhasználó leírta őszinte véleményét, mert nem akar AI szemetet a verekedős játékokban, amire Tresca így válaszolt:

„Figyelembe veszem a véleményedet...”

Ezeket olvastad már?

Időközben egyes hírportálok megkeresték a Warner Bros. Games-t és a NetherRealm Studios-t, hogy kommentálják Tresca bejegyzését, de egyelőre még nem kaptak választ.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN