Hamarosan egy 10 000 forintos horrorjátékot ad ingyen az Epic Games

Hamarosan egy 10 000 forintos horrorjátékot ad ingyen az Epic Games

Egy jó kis horrort, vagy a valódi retro életérzést választanátok?

Múlt héten sólymok szárnyán szállhattunk, hála az Epic Gamesnek, most pedig egy izgalmas floppikkal teli taktikai játékra tehetünk szert, ha ellátogatunk az Epic Store-ba. Az is kiderült végre, hogy csütörtöktől mire cserélődik a kínálat, és azt kell mondanom, hogy most sem fogunk csalódni. Pár hét után ismét két szuper címet gyűjthetünk be, ráadásul két teljesen eltérő kategóriából, így mindenképpen megéri azt a fél percet amennyi időbe ez telik.

Ezeket olvastad már?

 Arcade paradise 

Ez a te szerencsenapod, hiszen megkaptad a családi mosoda kulcsait, és álmaid helyévé varázsolhatod az épületet. Ahelyett, hogy a szennyessel foglalkoznál inkább úgy döntesz, hogy megcsinálod a legjobb játéktermet. Fejleszd a vállalkozásodat, hogy mindenki tetszését elnyerje, és közben te is pörgesd a legendás 90-es évekbeli játékokat. Alapjáraton 5 520 forint lenne, de hát ugye ez a te szerencsenapod, így csütörtöktől ingyen a könyvtáradhoz adhatod.

 Maid of Sker 

A Maid of Sker egy 2020-as túlélőhorror, amit a Wales Interactive fejlesztett és adott ki. Kóstolj bele ebbe a hátborzongató és véres brit történetbe, amely egy rémisztő magányos hotelben játszódik. Nézz szembe a legrosszabb rémálmaiddal, de ne ess pánikba, hiszen a legjobb úgy lesz, ha csendben tudsz maradni. Máskor 8 910 forintot kéne kiperkálnod érte, de most csupán pár kattintásodba fog kerülni, hogy kipróbáld ezt a játékosok által kimondottan kedvelt címet.

Kövess Minket!



Gamer szótár