Nem hiszed el, de van Steamen egy játék, amiben Trumpot kell megvédenünk a golyótól

Nem hiszed el, de van Steamen egy játék, amiben Trumpot kell megvédenünk a golyótól

Ha van 3000 fölös forintod, a Mr.President! pont ennyibe kerül Steamen.

Aki nem egy kő alatt töltötte a hétvégét - bár ebben a hőségben lehet, az a legjobb döntés - az biztosan hallott arról, hogy a hétvége folyamán valaki merényletet kísérelt meg Donald Trump, volt amerikai elnök ellen. A politikus kampánykörútján volt, ugyanis újfent indul az elnöki székért, és épp a pennsylvaniai Butlerben tartott beszédet, amikor eldördültek a lövések. A volt elnök a fülén sérült meg, a nézők közül viszont egy ember meghalt, ketten megsérültek. A 20 éves merénylő alig 130 méterre, egy épület tetejéről lőtt, őt a helyszínen lelőtték a biztonságiak.

Trump túlélte, elemzők pedig már most Trump győzelmét jósolják a választásokra. Nem a mi tisztünk ezzel foglalkozni, azzal viszont annál inkább, hogy kísérteties módon a Steamen már évek óta létezik egy játék, amiben Trumpot kell megmentenünk a merénylőtől. A Mr.President! 2016-ban jelent meg Steamen, főhősünk pedig Dick “Rock-Hard” Johnson (hagyok időt feldolgozni ezt a nevet), aki nem kevesebb, mint a világ legjobb testőre, ő ugyanis golyóálló.

A játék pedig egész egyszerű, hősünkkel különböző akadályokat átküzdve kell megmentenünk Trumpot, legtöbbször nemes egyszerűséggel úgy, hogy golyóálló testünket a volt elnök elé vetjük.

Nem, ez nem vicc. A játék tényleg létezik, 8,19 euróért bárki megvásárolhatja Steamen.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN