Csak pár órád van, hogy ingyen a tiéd legyen ez a steames játék

Csak pár órád van, hogy ingyen a tiéd legyen ez a steames játék

Remek értékelésekkel rendelkezik, érdemes lecsapni rá.

Hatalmas nyári leárazást tart a HypeTrain Digital kiadója, ennek keretében az egyik játékukat teljesen ingyen lehet megkaparintani Steamen. Sajnos (vagy nem sajnos), de az ajánlat csak 19:00-ig tart, így mindenképpen nyissátok meg az alkalmazást, különben lemaradtok róla.

Ezeket olvastad már?

Intravenous

A 2021-es megjelenés óta már közel 2500 értékelést kapott a lopakodásra épülő alkotás, ezeknek a visszajelzéseknek a jelentős többsége pozitív. Ezekből a statisztikákból már lehet következtetni arra, hogy nem egy "kolonc" kerül majd a könyvtárba, ha rátenyerelsz a "vásárlás" gombra. Az indie műfaj egyik gyöngyszemében a rejtőzködés mellett azért néha-néha előkerülnek a lőfegyverek is, de nem ez képezi igazából a játékmenet gerincét. Az AI kifejezetten okos, nem hagy túl sok támadási felületet, ezért fontos kitapasztalni az összes útvonalat, ami elvezet a célhoz. A fedezékek közötti osonás, a zseblámpa fénye és a rádión leadott helyzetjelentés mind-mind megjelenik ebben a bűntől és bosszútól teli világban. Bár egy aprócska, már többéves címről van szó, technikailag nem lehet panasz rá. Kihasználja a rendszer adottságait, így az egyedi, de mégis letisztult elemeket a lehető legjobb felbontásban élvezheted.

Siess, mert az Intravenous csak július 16-án 19:00-ig érhető el teljesen ingyen. Ezzel az akcióval is promózzák az Intravenous 2 steames megjelenését, amit a készítők és a kiadó 2024. augusztus 15-érte időzített.

Kövess Minket!



Gamer szótár