Budapestre érkezett IShowSpeed, rögtön megpróbált felcsípni egy magyar csajt

Budapestre érkezett IShowSpeed, rögtön megpróbált felcsípni egy magyar csajt

Sokan azt hitték, hogy kihagyja Magyarországot az éppen Európában "turnézó" IShowSpeed, de végül csak ideért.

Jó néhány napja Európát járja már a YouTube és egyéb felületek egyik legnagyobb királya, IShowSpeed. Az online celeb stílusa bár sokak szemében megkérdőjelezhető, ártani nem árt senkinek és rettentően népszerű. Nem mindenkinek valóak a tartalmaik, de vitathatatlanul népszerűek és ha befogadja az ember, még szórakoztatóak is.

A napokban Romániában, Csehországban és Ausztriában járt, ma este pedig megérkezett Budapestre. Körülbelül este 8-kor lőtte fel a live-ot YouTube-ra és elsőként a Mammutban állt meg. Néhány perc alatt tizenegynéhány éves gyerekek hada vette körül, őrült rajongossál, kiabálással és némi megkérdőjelezhető viselkedéssel. Néhány rosszul kiejtett angol szóval próbálták lehúzni, rávenni őt, hogy vegyen nekik kegy cipőt, egy parfümöt, stb. Speed pedig nyilván vette a lapot, de mint mondtuk, ártani nem árt senkinek, így meg is dobott néhány gyereket pár ajándékkal.

A live még tart a cikk írásának pillanatában, később pedig itt lesz visszanézhető.

A Mammutból már meglehetősen nehéz volt kijutnia. Persze jól megtermett testőrök kísérik, de a tömeg így is kezdett túlzásba esni, határokat nem ismerve próbáltak egy fotót, egy pacsit szerezni tőle. A leginkább mégis az a csaj volt kitüntetve, akit Speed a Mammutban próbált felszedni, egy frissen vásárolt parfümmel. Rövid beszélgetésbe elegyedet egy éppen ott vásárló csajjal, akinek a telefonszámát is megpróbálta megszerezni, de lepattintották.

Kövess Minket!



Gamer szótár