Olyan sokan játszanak ezzel az ingyenes játékkal, hogy meghaltak a szerverek

Olyan sokan játszanak ezzel az ingyenes játékkal, hogy meghaltak a szerverek

Kegyetlen nagyot megy a Once Human Steamen, ráadásul a játék teljesen ingyenes, egyetlen forint elköltése nélkül te is letöltheted.

Múlthéten jelent meg a Starry Studio játéka, a Once Human, ami meglehetősen nagyot robbant Steamen. A játék egy TPS-túlélő-shooter-valami, a kor összes divatos játékelemével, ám néhol talán túlságosan is generic és unalmas megvalósításokkal. A sztori szerint az egész világot megfertőzte a Stardust, ami így elég groteszk lényeket hozott létre a Földön, meg persze egy kisebb világvégét. A játékos dolga rájönni mi is történt és persze felszabadítani a világot. Semmi újdonság, semmi eredeti, de működik.

Olyan jól működik a recept, hogy több millióan pattantak rá a játékra, ami Steamen több, mint 230 ezres all-time peaket hozott össze. Még csak az sem érdekli a játékosokat, hogy egyes területeken elég pay-to-win a program.

A hétvégén például olyan sokan játszottak a Once Humannel, hogy a játékosok kinyírták a szervereket. Megteltek a helyek és óriási várakozás alakult ki a népszerűbb szerverek küszöbén. Olyannyira nagy volt a gáz, hogy a fejlesztők csak azzal tudták megoldani a helyzetet, hogy csökkentették a szerverek befogadóképességét. Állításuk szerint ez csak ideiglenes megoldás, addig viszont, amíg nincs jobb ötletük, addig picit kisebbek a szerverek és nehezebb együtt játszani a barátainkkal.

A játékot hegesztő Starry Studio a türelmeteket kéri.

Kövess Minket!