Csapj le a legjobb Xbox 360 címekre fillérekért, mielőtt végleg bezár a bazár

Csapj le a legjobb Xbox 360 címekre fillérekért, mielőtt végleg bezár a bazár

Siess, mert nemsokára kinyírja a Microsoft az Xbox digitális boltját, ahol éppen pár száz forintért szerezheted be a konzol idejéből származó legjobb játékokat.

Sok gamer számára az Xbox 360 és PlayStation 3 korszaka volt a konzolos videójátékozás csúcsa. Rengeteg új és nagyszerű játékot kaptunk akkoriban, mert még több volt a kísérletezés. Bár mára ezek a gépek megkoptak teljesítményükben, és az új generációk miatt lassan egy évtizede nem érkezett rájuk semmi, amivel érdemes lenne még játszani, a klasszikusok, a nosztalgia miatt lehet érdemes mostanában leporolni, ha még megvan az Xbox 360 elfekvőben. Pláne, hogy július 29. után már nem lehet rá digitálisan beszerezni a játékokat, mert a Microsoft végleg lelövi az áruházát.

Valószínűleg most sokan meglepődtek, mert lehet nem is gondolták, hogy fut még a 19 éve debütáló konzol digitális boltja. De bizony fut, és a hamarosan esedékes bezárása nem is annyira rossz hír, mint elsőre hangzik. Ugyanis Xbox One-on vagy Xbox Series X|S masinákon is lehet tolni a 360-ra megjelent címeket, és a bezárás apropóján a Microsoft hatalmas leárazást hirdetett az igen méretes katalógusra. Vagyis ha most beszerzed ezeket, akkor ugyanúgy játszhatsz velük, mint régen, csak pár ezer forint helyett pár százat kérnek a legtöbbért.

Ezeket olvastad már?

Jelenleg 1 279 játékot találunk az Xbox 360 boltban, ezek közül legalább 155 akciós jelenleg. De egyébként napi szinten adnak hozzá még újabbakat, szóval érdemes ránézni a bezárásig gyakrabban. Mivel egy örökkévalóságig tartana mindent felsorolni, és a rendszeres változások miatt valószínűleg sokkal hasznosabb, ha ki-ki magának böngészi át ezt a listát ITT, inkább bele sem fogunk. De csak hogy érzékeltessük, milyen kaliberű címeket lehet most aprópénzért beszerezni, a Metro 2033 és a Metro: Last Light 95%-os leárazást kaptak, ami azt jelenti, hogy a kettő együtt nem kerül 700 forintba sem – ha valaki ezért nem hajol le, az magára vessen!

Kövess Minket!



Gamer szótár