Kiderült, hogy folytatás vagy új sztori lesz a Fallout második évada

Kiderült, hogy folytatás vagy új sztori lesz a Fallout második évada

Az Amazon két fejese beszélt arról, hogy teljesen új szereplőket kapunk a Fallout következő évadában vagy inkább a már megkezdett történetet folytatják.

Nagyon jól halad a napokban 16 Emmy-díjra jelölt Fallout sorozat második évadának előkészülete Jennifer Salke (az Amazon MGM Studios feje) és Vernon Sanders (a TV-s részleg vezetője) szerint – derült ki egy Variety-nek adott interjúból. Sanders szerint „a második évad előkészítését tekintve, a menetrendhez képest, még előrébb is járunk”. Bár pontos megjelenési dátumot vagy időszakot még nem tudnak mondani, jó hír, hogy már kész a forgatókönyv, tehát egyre közelebb a forgatás kezdete is.

Ha már kész a Fallout második szezonjának forgatókönyve, erről is kérdezték a fejeseket. Salke pedig megragadva az alkalmat eloszlatta azon pletykákat, hogy a megkezdett történet folytatása helyett antológiát terveznének. Tehát a már megismert szereplőkkel, történetívekkel dolgoznak majd tovább az új évadban, persze „van egy rakás ajtó, amin még beléphetünk”, tette hozzá Salke. Bár érdekes lett volna az antológia koncepció, ezt az ötletet akár még később is elővehetik, ha a jövőben is ennyire imádják a nézők a sorozatot, mint most, csak kifullad közben a sztori.

Ezeket olvastad már?

Az Emmy-díj jelöléseit szerdán este prezentálták. A felhozatalban többek között olyan népszerű új sorozatok is feltűnnek, mint A sógun, A 3-test-probléma vagy a Fallout. A sógun 25 jelölésével a legnagyobbat szakító drámasorozat lehet, de ezt szorosan követi A mackó 23-mal, mielőtt eljutnánk a Falloutig, amelyet 15 kategóriában 16 díjra jelöltek. Ami viszont meglepő, hogy Ella Purnellt nem jelölték a legjobb női főszereplő kategóriában, így a legfontosabb díjak közül végül csak háromban tud versenybe szállni a Fallout és A sógun: a legjobb drámasorozatnak, a legjobb férfi főszereplőnek és a legjobb forgatókönyvnek járó díjakra pályázhat a Bethesda és az Amazon produkciója.

Kövess Minket!



Gamer szótár