Utoljára veszi le sisakját Master Chief, elkaszálták a Halo sorozatot

Utoljára veszi le sisakját Master Chief, elkaszálták a Halo sorozatot

Nagy adag szerencse kellene ahhoz, hogy a Halo valaha is visszatérjen a képernyőkre.

Az igen felemás fogadtatású Halo-sorozat nincs többé, a Paramount+ ugyanis két évad után elkaszálta azt. Bár a műsorban ezután jöhettek volna még az érdekesebb részek, hiszen a második szezon végén végre a Halón találta magát Master Chief, valójában minden emlékezetes pillanatra jutott egy olyan, amitől a játékok rajongói a falat kaparták. Elég csak arra gondolni, hogy a folyamatos sisak nélküli jelenetek mennyit elvettek az eredeti mítoszból vagy a sokat ekézett, indokolatlan szexjelenetre.

A Paramount+ a következőképpen nyilatkozott a The Hollywood Reporternek a sorozat elkaszálásáról:

„Rendkívül büszkék vagyunk erre az ambiciózus sorozatra, és hálával tartozunk a kiváló munkájukért partnereinknek az Xboxnál, a 343 Industriesnél és az Amblin Televisionnél, a showrunnernek és producernek, David Wienernek, valamint a teljes stábnak, élén a Master Chiefet alakító Pablo Schreiberrel. Mindannyiuknak a legjobbakat kívánjuk.”

A THR-nek nyilatkozó források egyébként arról számoltak be, hogy az Amblin, az Xbox és a 343 szeretnék egy másik platformon folytatni a Halo sorozatot, a Paramount+ pedig hajlandó lenne ezt támogatni. Az viszont remek kérdés, hogy ebből tényleg lesz-e valami, hogy a nézőket érdekli-e annyira a sok-sok elhibázott kreatív döntés után még a projekt, hogy akár kampányoljanak is a Halo feltámasztása érdekében.

Ezeket olvastad már?

A 343 Industries közleményében a lehetséges folytatásról csak kriptikusan beszélt, szóval egyelőre kezeljük fenntartásokkal, hogy a Halo valaha megélheti a 3. évadot:

„Hálásak vagyunk a rajongók millióinak, akik a Halo sorozatot azzá a globális sikerré tették, amivé lett, és továbbra is elkötelezettek maradunk a Halo univerzumának különböző módokon történő bővítése mellett. Hálásak vagyunk az Amblinnak és a Paramountnak a partnerségért, amellyel a kiterjedt sci-fi univerzumunkat a nézők elé tárhattuk világszerte.”

A Halo sorozat Magyarországon a SkyShowtime-on futott, az első két – és egyelőre összes – évad itt tekinthető meg, ha eddig kimaradt.

Kövess Minket!



Gamer szótár