Videón a Diablo 4 új karakterosztálya, a szellemekkel suttogó Spiritborn

Videón a Diablo 4 új karakterosztálya, a szellemekkel suttogó Spiritborn

A négy állati szellemet megidézni képes Spiritbornnak minden, a Diablo 4 során felmerülő problémára van egy válasza.

A Blizzard végre videón is leleplezte az ősszel érkező, a Diablo szériában teljesen újnak számító karakterosztályt, a Spiritbornt. A Nahantu dzsungeléből érkező class a jaguárok, a gorillák, a sasok és a százlábúak szellemeivel felvértezve indul a csatákba, ha majd befut a Vessel of Hatred című kiegészítővel együtt a Diablo 4-hez.

A Spiritbornok igen sokrétű harcosok lesznek, kezdve a három ütéses kombójuktól az akrobatikus képességükön át a vadságukig. A közelharcban jeleskedő karakterosztály tehát nem csak keményen fog ütni, a kitérésben és a védekezésben is remekül teljesít majd. De most egy pillanatra tegyük félre a szövegelést és nézzétek meg a videót, mert ha szeretitek a Diablót, akkor nagyon is megéri:

A korábban említett szellemek különböző képességekkel segítik majd a Spiritbornt, hogy mindig a lehető legelőnyösebb helyzetből csapjon le áldozataira. Ezekről a Blizzard részletesen ír a karakterről szóló blogjában – nem csak az derül ki, hogy melyik Spirit Guardian mit csinál pontosan, hanem az egyes képességek ára, sebzése is. Mi most csak annyira mennénk bele, hogy az egyes szellemek mind rendelkezni fognak 4-4 képességgel, amelyek egészen eltérnek egymástól, vagyis ténylegesen más-más szituációkban lesz érdemes őket használni. A Jaguár a sebességével és tűz sebzésével, a Gorilla a fizikai erejével, a Sas a mobilitásával és villám sebzésével, a Százlábú pedig a mérgével fog kitűnni a csatamezőn.

A Vessel of Hatred DLC 2024. október 8-án érkezik a Diablo 4-hez PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re. Az alapjáték már elérhető a Game Pass előfizetők számára is.

Kövess Minket!



Gamer szótár