Magával ragadó középkori kalandra invitál a magyar fejlesztésű Elflock

Magával ragadó középkori kalandra invitál a magyar fejlesztésű Elflock

Bemutatkozik az Elflock, egy magyar fejlesztésű középkori kalandjáték, amelyről tegnap rántotta le a leplet a NovaSphera Studio csapata.

Egy új magyar fejlesztésű játék van a láthatáron: a NovaSphera Studio bejelentette debütáló játékát, az Elflockot, és a tegnap megjelent ízelítő előzetes mellett kiadott információk alapján igen izgalmasnak hangzik a projekt már most is. A kis létszámú csapat egy ideje már dolgozik az Elflockon, egy külsőnézetes, egyjátékos kalandon, ami várhatóan 2025-ben jelenik meg Steamen és az Epic Games Store-ban. De most végre készen állnak rá, hogy megmutassák, miről is szól a játékuk, szóval vágjunk bele!

Az Elflockban a játékos egy hercegnőt alakít, aki hosszas távollét után visszatér a háború szélére sodródott hazájába, és rajta a sor, hogy segítsen édesapjának, a királynak, hogy meghozza azt a döntést, amely megmentheti szülőföldjét – vagy elpusztíthatja, ha a körülményeket rosszul ítélik meg. A hivatalos weboldalon közölt információk alapján lesz itt rejtély és fantasy egyaránt. És bár utóbbiból még nem sokat láthattunk, azért az alábbi ízelítő előzetes igen jól megragadja, hogy milyen dillemával néz szembe a király, mi a játék kiindulópontja:

Bár a játékmenet videós bemutatását csak decemberben tervezi a NovaSphera Studio, addig pedig folyamatosan csepegtetik majd az új infókat, szerencsére az előzetessel egy időben néhány fontosabb részletet már felfedtek szöveges formában. Eszerint a kastély, a gyerekkori emlékek és a lakók felfedezése elengedhetetlen lesz, mert kiemelt szerepet kapnak a nyomozás, a feladványok mellett a dialógusok: a kastély minden lakója tudhat valami érdekeset, ami segíthet majd a céljaink elérésében. De nem csak meghallgatni kell őket, ugyanennyire hasznos lesz jó kapcsolatot ápolni velük, mert a döntéseink nem csak az ő életüket befolyásolhatja, hanem akár az egész királyságét is. A hab a tortán pedig az, hogy gyönyörű grafikát ígérnek a fejlesztők, ennek részeként minden karakter minden elmondott sorához egyedi motion capture animációt használnak.

Az Elflock 2025-ben jelenik meg, de Steamen és az Epic Games Store-ban már kívánságlistára tehetitek, ha nem akartok lemaradni erről az ígéretes magyar fejlesztésű játékról.

Kövess Minket!



Gamer szótár