Ninja kemény véleménnyel van az eltörléskultúráról, amit nem fél megosztani

Ninja kemény véleménnyel van az eltörléskultúráról, amit nem fél megosztani

A streamernek többek között az sem tetszik, ami mostanra lett a Twtich-ből.

Tyler 'Ninja' Blevinst a mai napig az egyik legtöbbek által követett tartalomgyártó és streamer, ezért érthető, hogy követőinek milliói figyelik, hogy milyen témában miként nyilvánul meg, és adnak a szavára. Ninja élni is szokott ezzel a lehetőséggel, és viszonylag gyakran fejti ki a véleményét különböző témákkal kapcsolatban. Legutóbbi adása során az eltörléskultúráról – cancel culture –, és a streamelés elmúlt évekbeli átalakulásáról mondta el véleményét.

Mindez a Sketch-botrány kapcsán került szóba, ugyanis pár napja régi OnlyFans képek kerültek elő a tartalomgyártóról. Ninja szerint ma már mindenki azon van, hogy tönkretegye a másikat, és erre minden lehetőséget felhasznál, az internet népe pedig örömmel asszisztál az egész folyamathoz.

„Ma már úgy tűnik, hogy az emberek szó szerint arra törekednek, hogy bárkit, sőt, mindenkit mindig valami miatt cancelelhessenek. Szó szerint minden nap. Minden nap van valami, vagy valaki… Valakit cancelelnek, vagy megpróbálnak valamiért. A közösségi média és a Twitch mostanra akkora hülyeség lett, hogy inkább túl is tettem magam rajta."– magyarázta Ninja, majd hozzátette, hogy „Emlékeztek, amikor csak videojátékokkal játszottunk?”.

Ninja arra is kitért, hogy milyen jó volt, mikor még csak a játékokról és a mókás klipekről szólt a streamelés, nem pedig a minél őrültebb dolgok hajkurászásából, és a mások szavainak kiforgatásából. Kicsit ilyen "régen minden jobb volt" hangulata van a videónak, de azért valljuk be, van igazság az elhangzottakban.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár