A legnagyobb fanok ingyen kapják a Kingdom Come: Deliverance II-t

A legnagyobb fanok ingyen kapják a Kingdom Come: Deliverance II-t

Nem is tudjuk mikor láttunk utoljára ennyire kedves fejlesztőket. Ez már igen!

2018 egyik legnagyobb meglepetése volt a Warhorse Studios játéka, a Kingdom Come: Deliverance. Én személy szerint nehezen tudom elképzelni, hogy egy szerepjáték élvezetes lehet fantasy vagy akármilyen más stíluselemek nélkül, egyszerűen a valós történelemre, a valóságra építve. Az első Kingdom Come viszont pont ilyen volt volt, a Skyrim sárkányai és a Fallout ghouljai helyett középkori lovagokat, nemeseket, kovácsokat, becsvágyó hercegeket kaptunk, mindent a lehető legreálisabb módon tálalva, extra fűszerezés nélkül. A játék nagyot ment a a kritikusok és a játékosok között is, idén pedig megkapjuk a folytatást!

Visszatér Henry, hogy egy újabb izgalmas kalandon vezethessük őt keresztül. Konkrét megjelenési dátuma még nincs a játéknak, egyelőre csak annyit tudunk, hogy valamikor még idén a boltok polcaira kerül. Néhány szerencsés viszont teljesen ingyen kapja majd meg a játékot, hála a fejlesztők nagylelkűségének. A Warhorse emailben értesítette azokat a játékosokat, akik anno bizonyos szint felett támogatták az első részt Kickstarteren, hogy a második rész megvásárlásán ne aggódjanak, ingyen megkapják azt. Nem minden Kickstarter támogató kap ajándékot, csak akik bőkezű támogatást adtak a játékhoz, de ha esetleg te is eközött a játékosok között vagy, érdemes csekkolnod az emailcímed, lehet, hogy ott vár már a fejlesztők üzenete.

A Kingdom Come: Deliverance 2 PS5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re. Ha pedig te is jogosult vagy az ajándékra, akkor még azt is kiválaszthatod a fejlesztőknél, hogy milyen platformra kéred a második részt.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN