Megvan a Toy Story 5 rendezőpárosa, de a GTA 6 előtt ne számítsunk rá

Megvan a Toy Story 5 rendezőpárosa, de a GTA 6 előtt ne számítsunk rá

Nagyszerű kezekbe került a következő kaland, de egy jó ideig még biztosan nem ülhetünk majd be rá a moziba.

Pete Docter, a Pixar Animation Studios kreatív igazgatója a napokban Japánban tett látogatása során egyrészt az Agymanók 2-t (Inside Out 2) igyekezett népszerűsíteni, másrészt nem úszta meg azt sem, hogy interjút adjon, melynek során természetesen a Toy Story ötödik része is szóba került.

A Toy Story-sorozat ötödik felvonása már javában készül, szerencsére ezt hivatalosan is megerősítették már korábban, és a tervek szerint, meg persze, ha minden jól halad, akkor 2026. június 19-én be is mutatják az Egyesült Államokban és a világ többi részén – de persze előtte még a GTA 6-ot is megkapjuk. Docter azt is elárulta, hogy két rendezője lesz a nagy múltú animációs film ötödik epizódjának:

„Andrew Stanton az egyik, aki az eddigi Toy Story-film forgatókönyvét írta, na meg persze ő rendezte a Némó nyomában, a Szenilla nyomában és a WALL-E-t is, neki pedig McKenna Harris segít a munkában.”

Harris közreműködött már a Luca animációs filmnél, emellett ő kapta meg az abból készült Alberto levele című rövidfilmet rendezői székét is.

„A múlt héten láttam egy előzetest a készülő verzióból.” - mondta Docter, és nevetve hozzátette: »Nagyon vicces (nevet)«. „Szerintem új módot találtak arra, hogy valami igazán szórakoztatót csináljanak a Toy Story karaktereivel és annak a világában.” – mondta magabiztosan. Amikor megkérdezték, hogy mire számíthat a közönség a filmtől, nevetve azt mondta: „Meglepetés. Nem szeretném elrontani a meglepetést.”

Ezeket olvastad már?

Az Agymanók 2 az első rész után, amely elnyerte a 88. Oscar-díjat a legjobb animációs film kategóriában, egészen elképesztően teljesít idén – a rendezői feladatokat Doctertől Kelsey Mann vette át, aki olyan projektekkel csiszolta készségeit, mint a Monsters University, aminek a története egy tizenéves lány fejében lévő világot mutatja be. Az Agymanók folytatás eközben az augusztus 1-jei japán bemutató előtt már a Pixar történetének legnagyobb sikerét könyvelhette el, világszerte több, mint 1,3 milliárd dollárt gyűjtött össze eddig.

Kövess Minket!



Gamer szótár