Csók csattant két nő között a Sárkányok házában, őrjöngenek a rajongók

Csók csattant két nő között a Sárkányok házában, őrjöngenek a rajongók

A 2. évad 6. része egy csókkal is meglepte a nézőket, aminek sokan – többek között a Közel-Keleten – nem örültek.

Lassan véget ér a Sárkányok háza második szezonja, hiszen már csak két rész van hátra belőle, ennek ellenére nem lesz drámától mentes a lezárás. A hatodik epizód tovább mesélte a történetet, a karakter fejlődése is folytatódott, illetve néhány sárkányt is megcsodálhattunk.

Annak ellenére, hogy a kritikusok elismerően nyilatkoztak róla, azonban egy jelenet miatt az IMDb-n elég csúnyán lepontozták most a hatodik felvonást, aminek köszönhetően a legalacsonyabb érékeléssel rendelkezik a Sárkányok háza epizódjai közül – mindkét évadot figyelembe véve.

A Smallfolk címet viselő epizód jelenleg 6,3-as IMDb-pontszámmal rendelkezik, de több, mint 8000-en egy csillagot adtak rá. Az oka pedig egyszerű: az Emma D'arcy által alakított Rhaenyra és a Sonoya Mizuno által megformált Mysaria közötti csók – amiről egyébként az is kiderült, hogy improvizálták, mivel nem volt része az eredeti forgatókönyvnek. Ha jobban megvizsgáljuk a rengeteg egy csillagos értékelést, akkor gyorsan kirajzolódik, hogy leginkább két régió rajongóinak volt problémája ezzel a jelenettel: Szaúd-Arábia és Irak.

Ezeket olvastad már?

Az utolsó pillanatban Rhaenyra és Mysaria egy privát és érzelmes pillanatot osztanak meg egymással, Mysaria „hűségesküje” Rhaenyra felé egy szenvedélyes csókban csúcsosodik ki. Ez az eset várhatóan feszültség forrása lesz a két nő és Daemon, Rhaenyra férje és nagybátyja között, amikoris végül visszatér, hogy csatlakozzon a Fekete Csapathoz. Ne feledjük, hogy Mysaria is kapcsolatban állt Daemonnal, ami enyhén szólva is bonyolult szerelmi háromszöget hoz létre.

Kövess Minket!



Gamer szótár