Jól kezdett a Marvel Rivals zárt bétája, ennyien játszottak az első nap

Jól kezdett a Marvel Rivals zárt bétája, ennyien játszottak az első nap

Összességében több százezren próbálták ki a játékot.

A NetEase Games már régóta dolgozik a Marvel Rivalson, ami valójában egy, a Marvelből ismert karakterekkel telepakolt Overwatch. Mostanra már bőven kiderült, hogy egy monumentális projektről van szó, hiszen elképesztően sok izgalmas képességekkel rendelkező karakter, és szuper pályák vannak terítéken, melyeket a zárt alfa tesztelők ki is próbálhattak, és összességében pozitív élményekkel gazdagodtak. A tegnapi nap folyamán viszont kezdetét vette a zárt béta, ahol már tömegek vethették bele magukat a kalandba, és a számok alapján van izgulni valója a konkurens Blizzard játékának.

Míg a zárt alfa során körülbelül 10 000 játékos kapott hozzáférést a Marvel Rivalshoz, a zárt béta ennél jóval több embernek biztosít lehetőséget, amit az első nap elért számok is jól mutatnak. A kezdete óta folyamatosan tízezrek harcolnak szuperhősökként, az első nap elért csúcs pedig 52 671 egyidejű játékos volt, ami igencsak impozáns eredmény – ezzel egyébként le is körözte az Overwatch Steames játékosbázisát.

A zárt béta 20 új karaktert, több új térképet, és játékmódot is tartalmaz, tehát az alfa tesztelők is találkozhatnak bőven eddig nem látott finomságokkal. A mostani teszt szakasz egészen augusztus 5-ig tart, és mivel mindeddig nem kaptunk megjelenési dátumot, valószínűleg az ez idő alatt szerzett tapasztalatok nagy befolyással lesznek a debütálás időpontjára. Izgatottan figyeljük, hogy az elkövetkezendő napokban miként alakulnak a játékosszámok.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár