Felbukkant egy új Hunt: Showdown játék az ESRB oldalán

Felbukkant egy új Hunt: Showdown játék az ESRB oldalán

Egy különös bejegyzés az ESRB weboldalán beindította a rajongók fantáziáját.

Bár a Crytek boszorkánykonyhájában készült PvEvP fejvadász horror shooterének folytatását még nem jelentették be hivatalosan, a Hunt: Showdown 1896 besorolása az amerikai Entertainment Software Rating Board (ESRB, magyarul „szórakoztató szoftvereket minősítő tanács”) oldalán arra utal, hogy készül a folytatás, vagy az augusztus 15-én megjelenő, várva várt frissítés elég nagy ahhoz, hogy új besorolást tegyen szükségessé.

A lista – amely szerint a Hunt: Showdown 1896 Mature 17+ besorolást kapott – alapján ugyanazt a minősítést kapta, mint az 'alapjáték', miközben azt is leolvasható, hogy az 1896 PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-en is tiszteletét teszi.

„Ez egy első személyű szörnyvadász játék, amely a viktoriánus korszak fantasztikus világában játszódik. A játékosok pengés ütőkkel, botokkal, bokszerekkel és pisztolyokkal gyilkolnak zombiszerű lényeket és vadásznak különös lényekre, miközben más embereket is le kell győzniük kalandjuk során.” – áll az összefoglalóban.

Májusban tudtuk meg, hogy a Hunt: Showdown augusztus 15-én búcsút int az Xbox One-nak és a PlayStation 4-nek, de a tulajdonosok ingyen frissíthetnek az aktuális generációs verziókra a játékot. Emellett az is kiderült, hogy alapos ráncfelvarráson is átesik, és nem csak modernizálják a programot, de a hangokat, és egyéb funkciókat is hozzáadnak majd a nyár utolsó hónapjában.

Ezeket olvastad már?

A Hunt: Showdown néhány esztendő korai hozzáférés után 2021-ben végre megjelent, és azóta is sokak kedvencének számít, ezért remélhetőleg a 1896 is sokat hozzátesz majd a játékélményhez.

Kövess Minket!



Gamer szótár