Kapaszkodj meg, jönnek a LEGO Fortnite szettek

Kapaszkodj meg, jönnek a LEGO Fortnite szettek

A LEGO Csoport bemutatta a várva várt LEGO Fortnite készleteit, amelyek előrendelése már el is indult. A négy új készlet - LEGO Fortnite Durrr Burger, LEGO Fortnite Supply Llama, LEGO Fortnite Peely Bone és a LEGO Fortnite Battle Bus - az első olyan LEGO készletcsalád, amelyet a LEGO Fortnite videójátékban található karakterek, helyek és tárgyak ihlettek.

A 2023 decemberében útjára indított játék, a LEGO Fortnite az első olyan játékélmény, amely az Epic Games és a LEGO Csoport hosszú távú partnerségéből született. Az együttműködés célja, hogy szórakoztató és biztonságos digitális tereket hozzon létre a gyerekek és családok számára, ahol a fizikai és digitális játék korábban soha nem látott módon egyesülhet.

A 691 elemből álló LEGO Fortnite Supply Llama készlettel, amely 12 éves kor feletti építők számára készült, az ikonikus, részletekkel teli karaktert lehet megalkotni olyan menő felszerelésekkel, mint például: Grappler, Slurp Juice, Rough Ruby, Backpack, Good Luck Charm, Slap Juice és Dynamite.

A LEGO Durrr Burger modell a LEGO Fortnite-ban található ikonikus étterem kabalájának színes kockákból épített másolata. Ez a 193 darabos készlet 9 évesnél idősebb építők számára ajánlott, és olyan részleteket tartalmaz, mint a szemek és a nyelv, valamint a fogpiszkálóra tűzött olajbogyó.

A felnőtt rajongók számára az 1414 darabos LEGO Fortnite Peely Bone készlet hozza el a képernyőn kívüli kalandot, a gyűjthető modell mozgó karokkal és olyan részletes kiegészítőkkel rendelkezik, mint a Peely Pick csákány, a festékvető és a banántáska.

A híres Battle Bus, ami a jövő hónapban kerül a LEGO Fortnite-ba, LEGO szettként is megjelenik majd. A 954 darabos LEGO Fortnite Battle Bus a játékban szereplő hőlégballon fantasztikus, kockából készült mása, amely guruló kerekekkel, levehető tetővel és természetesen az ikonikus kék-sárga léggömbbel rendelkezik. A 10 évesnél idősebb építők számára készült készlet tele van olyan izgalmas részletekkel, mint például Slurp Juice, Grappler, Pickaxes és Slap Juice. Emellett kilenc LEGO minifigurát is találunk benne - Battalion Brawler, Adventure Peely, Brite Bomber, Cuddle Team Leader, Cube Assassin, Trespasser Elite, Drift, Meowscles és Raven -, akiket mind be lehet ültetni a buszba a kreatív játékhoz.

A LEGO Fortnite-ban a játékosok hatalmas, nyitott világokat fedezhetnek fel, ahol a LEGO építés és a Fortnite varázsa találkozik. Többek között építhetnek menedékházakat, kedvenc Fortnite karaktereik bőrébe bújhatnak, élelmet és nyersanyagokat gyűjthetnek, és titkos területeket kereshetnek. A játék rendszeresen kap tartalmi frissítéseket, köztük a közelmúltban két új játékmódot, a Cozy és az Expert módokat, amelyek minden tudásszintű játékosnak kedveskednek, így érdemes követni a játékfrissítéseket.

A LEGO Fortnite E10+/PEGI 7 besorolású, és ingyenesen játszható PlayStation®4-gyel, PlayStation®5-tel, Xbox One-on, Xbox Series X|S-en, Nintendo Switch™-en, PC-n az Epic Games Store-on, valamint Androidon és felhőalapú játékstreaming-szolgáltatókon. A Fortnite-on belüli összes élmény (beleértve a LEGO Fortnite-ot is) az Epic Games szülői felügyeletet és biztonsági funkciókat alkalmazza.

A készletek július 23-tól előrendelhetők, és 2024. október 1-től mindenki számára megvásárolhatók - kizárólag a LEGO Store-okban és a LEGO.hu/Fortnite oldalon.

Kövess Minket!



Gamer szótár