11 évet kellett rá várni, de végre elkészült ez a zombis túlélő játék

11 évet kellett rá várni, de végre elkészült ez a zombis túlélő játék

Az egyik legjobb zombis túlélőjáték, végre elkészült!

Olyan 10-12 éve mindenki zombis játékot csinált, kis túlzással még a csapból is a zombik folytak. Voltak egész jó próbálkozások (DayZ, az első Dead Island játék, a Deadlight) és voltak csapnivaló zombis játékok is (H1Z1, Infestation, az eredeti zombis Rust). Sokszor ezen játékok Achilles-ina a Steam Early Access rendszere volt. Botrányos rossz állapotban jöttek a játékok, amik sokszor hamar eltűntek a süllyesztőben, sokszor viszont évekig próbálták azokat összerakni, sikertelenül.

Néha pedig, 100-ból 1 alkalommal, hosszú évek után, de tényleg elkészül a játék. Ilyen például a 7 Days to Die, ami 2013-ban indult, Steam Early Accessben és amiben van egy csipetnyi Minecraft, egy kis DayZ na megy egy csöppnyi Rust is.

A játék ha lassan is, de szorgalmasan fejlődött az évek alatt. Alaposan átalakult, feljavult a kezdeti Early Access verzióhoz képest, aminek első napja óta hiába telt már el 11 év, a 7 Days to Die még mai is több tízezer játékost vonz. Nekik pedig az a jó hír, hogy nem kell tovább várniuk, 11 év után végre elkészült a játék!

Tengernyi újdonsággal megpakolva végre megjelent az 1.0-ás patch, hivatalosan is kész a 7 Days to Die. Arra viszont számítsatok, hogy a fejlesztők betartották ígéretüket, miszerint Early Access alatt olcsó a játék, ám utána drágulni fog. Amíg csak félkész volt a program 22,99 euróért lehetett megszerezni, aki viszont most, az immár teljes programba akar fejest ugrani, annak bizony 43,99 eurót, azaz körülbelül 17 ezer forintot kell letennie az asztalra.

Kövess Minket!



Gamer szótár