Így festenek a világ legjobb sorozatának hősei 11 évvel a Breaking Bad befejezése után

Így festenek a világ legjobb sorozatának hősei 11 évvel a Breaking Bad befejezése után

A Breaking Bad sokak szerint minden idők egyik legjobb tévésorozata.

Akár végig nézted és imádtad, akár sohasem láttál belőle egyetlen epizódot sem, biztosan hallottál már a sorozat hatalmas sikereiről és népszerűségéről.

A legjobb az egészben, hogy nem csak a rajongók vannak odáig érte. Ötéves futása alatt a Breaking Bad 16 Emmy-díjat és hat Critics' Choice Television Awards díjat is bezsebelt, hogy csak néhányat említsünk. Sőt, a Guinness World Records 2013-ban minden idők legtöbb kritikus által elismert sorozatának ismerte el. Így amikor ugyanebben az évben levetítették a sorozat fináléját (amelyet egyesek minden idők egyik legjobb sorozatfináléjának tartanak), az emberek világszerte megdöbbentek.

De vajon mi történt és hogyan változtak meg a sokak által imádott szereplők a Breaking Bad csillagászati sikere óta?

Már 15 éve, hogy Bryan Cranston Walter White-ként először öltötte magára szűk alsógatyát és főzött metamfetamint egy lakókocsiban. A természettudományok tanára, akinél váratlanul III. stádiumú tüdőrákot diagnosztizáltak, a lehető leggyorsabban igyekezett megszilárdítani családja anyagi jövőjét, és minden idők egyik legnagyobb és legemlékezetesebb televíziós karakterévé vált. A Breaking Bad vitathatatlanul az egyik legjobb tévésorozat az elejétől a végéig, a karakterek pedig egyszerűen zseniálisan lettek megalkotva.

Ezeket olvastad már?

Bryan Cranston a Malcolm in the Middle című sitcom sikere után kapta meg Walter White főszerepét a Breaking Badben. Az alakításáért négy Primetime Emmy-díjat kapott, a drámasorozat kiemelkedő főszereplője kategóriában. De rajta kívül is voltak még néhányan, akik legalább ennyire fontos láncszemei voltak a szériának, épp ezért most megnéztük, hogy a 2013-as befejezést követően miként festenek a színészek 11 évvel később.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:


Aaron Paul (Jesse Pinkman)

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár